News

Detalii exclusive despre nunta actorului Idris Elba cu Sabrina Dhowre

adelina.duinea
June 23, 2019 13:52 PM

Într-o seară de vineri a lunii aprilie, în Marroc, Idris Elba și Sabrina Dhowre și-au spus „DA” în fața a 200 de invitați.

Pe aceeasi temaCe rochii de mireasă au purtat celebritățile în ziua nunții lor

Pentru British Vogue, Sabrina mărturisea cu ceva timp în urmă: „Familia mea provine din Africa de Est, iar a lui Idris din cea de Vest. Ne-am gândit că ar fi frumos să ne întâlnim undeva la mijloc.”

Detalii exclusive despre nunta actorului Idris Elba cu Sabrina Dhowre

Familia mirelui vine din Sierra Leone și Ghana, iar a miresei din Somalia. Astfel, cuplul a decis să-și unească destinele în Marrakesh. Mai mult decât atât, cei doi au încorporat moștenirile familiilor lor în întreaga ceremonie ce avea să dureze trei zile.

La petrecere, mirele, așa cum obișnuiesc bărbații din Sierra Leone, localitate în care s-a născut tatăl lui Idris, a purtat o bucată de material texturat, reprezentativ tribului familiei sale.

Aceeași bucată de material a fost cusută și în rochia Sabrinei, creată de prietenul ei, Roland Mouret.

Pe parcursul serii, reprezentații au fost oferite de Davido, solistul trupei Afrobeats, și de femei originare din Somalia, dansând tradiționalul buraanbur pe o piesă scrisă special pentru cei doi. A fost o nuntă africană modernă.

Cum s-a cunoscut cuplul?

Cuplul s-a cunoscut într-o seară a anului 2017, într-un bar de jazz din Vancouver. „De când ne-am cunoscut am fost de nedespărțit”, a mărturisit Idris.

În multe feluri, iubirea lor este de modă veche. Pentru Sabrina a fost dragoste la prima vedere. Erau într-un grup de prieteni comuni, privirile li s-au unit și boom.

„Știi, anul ăsta împlinesc 47 de ani. Am fost căsătorit și am trăit o viață cu bune și cu rele înainte să o cunosc pe Sabrina. Nu era ceva ce îmi doream. Să mă căsătoresc iar. Dar ..”

Instinctiv, după ce și-au început relația, Idris a simțit că o poate introduce pe Sabrina copiilor lui, Isan, 17 ani, și Winston, 5 ani.

Familiile lor s-au unit. „Sabrina s-a apropiat de prieteni pe care îi cunosc de mai mult timp decât pe ea. M-a făcut și pe mine să mă apropii mai mult de ai. A devenit ancora mea.”

A decis că o va cere de soție în februarie 2018. „Voiam să o fac de Ziua Îndrăgostiților, dar din cauza programului, nu m-aș fi putut întâlni cu ea.” Așa a decis să-și modifice puțin întâlnirile și atunci s-a întâmplat.

Proaspeții logodnici au fost prezenți inclusiv la nunta regală a Ducilor de Sussex. „A fost o experiență incredibilă. Eu m-am ocupat de muzică, ceea ce m-a stresat puțin, dar a fost minunat.”

Ce rochii a purtat mireasa?

Sabrina a pășit spre altar într-o rochie Vera Wang. „Am vorbit cu Sabrina la telefon prima dată în ianuarie. Imediat am simțit că avem o conexiune specială”, a mărturisit creatoarea.

„Inițial am vrut ceva mare, dramatic. Apoi Vera mi-a arătat frumusețea simplității”, a dezvăluit actrița.

„Sabrina este foarte sigură pe sine și încrezătoare. Fiind înaltă, putea avea o trenă amplă și frumoasă.

Când m-a rugat să cos unul dintre tatuajele lui Idris pe trena sa – This train carries no wrong-doers – am știut că am de-a face cu o femeie specială și foarte îndrăgostită.”

Rochia și-a accesorizat-o cu cercei cu diamante și o brățară, creații David Morris, alături de pantofi Christian Louboutin.

La cină, Sabrina a purtat o altă creație Vera Wang, de această dată mulată și accesorizată cu cristale. A doua zi, invitații au celebrat printr-un prânz informal la piscina Hotelului Mandarin Oriental.