News

Divorț la casa regală! Se despart după 10 ani de căsnicie. Ce s-a descoperit despre Prințesă

nicoleta.ispasescu
October 19, 2018 14:40 PM

Divorţ în casa regală de Luxembourg, la înalta curte de justiţie din Londra. Prinţesa Tessy s-a reprezentat singură în faţa instanţei britanice la procesul de divorţ de Prinţul Louis.

Prinţul Louis (32 de ani), al cărui nume complet este Prinţul Louis Xavier Marie Guillaume de Luxembourg, prinţ de Nassau şi  prinţ de Bourbon-Parma, a renunţat la succesiunea la tron, pentru a o lua de soţie pe Tessy (32 de ani), care nu avea sânge albastru.

Se despart după 10 ani de căsnicie! Ce s-a descoperit despre Prințesă

Având în vedere faptul că s-au căsătorit pe când erau foarte tineri, căsătoria s-a consumat repede, a durat doar 10 ani. Încă de la început eu au pornit cu stângul, provocând o criză constituțională.

Tessy Antony l-a născut pe primul lor fiu, Gabriel, fără ca aceștia să fie căsătoriți, ceea ce era, în mod evident, o problemă pentru casa regală. Familia Prințului Louis a fost dintotdeauna împotriva lui Tessy, chiar și atunci când aceasta a rămas însărcinată.

Louis este al treilea fiu al Marelui Duce Henri de Luxembourg, liderul uneia dintre celei mai bogate familii regale din Europa. La 7 luni de la naşterea primului copil, prinţul Louis şi Tessy s-au căsătorit. El a renunţat la orice pretenţie la titlul de Mare Duce o lună mai târziu. Cuplul mai are un fiu de 10 ani, prinţul Noah. Însă Tessy a pierdut al treilea copil în urma unui avort spontan, în 2016, ceea ce a devastat-o.

În prezent, când divorţează, spune că are aceleaşi sentimente de disperare. Cauzele divorţului nu au fost dezvăluite, însă.

Prinţesa Tessy ar putea să-şi păstreze titlul de prinţesă după divorţ, fiindcă i s-a acordat în 2009 şi abia în 2012 s-a introdus clauza că acesta se poate pierde în caz de despărţire. Divorţul în casa regală este subiect de discuţii aprinse în Luxembourg.