News

Divorțurile anului 2018

adelina.duinea
January 1, 2019 00:00 AM

S-au iubit și-apoi, ce să vezi, s-au despărțit! În anul care tocmai a trecut, unele dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood și-au spus adio. Deși cândva erau îndrăgostiți lulea, multe dintre aceste staruri au luat decizia grea, dar corectă de a-și lua rămas bun.

Divorțurile anului 2018! 

Jennifer Aniston și Justin Theroux

Au fost unul dintre cele mai hot cupluri de la Hollywood. Nu e de mirare, așadar, că vestea despărțirii lor a cutremurat întreaga lume. Jennifer Aniston și Justin Theroux au divorțat după doar doi ani de mariaj.

„În încercarea de a reduce orice fel de speculații ulterioare, am decis să ne anunțăm despărțirea. Această decizie a fost luată cu afecțiune și de comun acord la finele anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să nu mai fie un cuplu, dar așteptăm cu nerăbdare să ne continuăm prețioasa prietenie”, anunța cuplul la începutul anului 2018, conform Pro TV.

A post shared by Fashnal (@fashnal_com) on Aug 20, 2018 at 1:53pm PDT

Cardi B și Offset 

La începutul lunii decembrie, Cardi B și Offset și-au anunțat despărțirea. Rapperița a făcut personal anunțul pe pagina sa de Instagram. Artista s-a filmat descriind în câteva cuvinte ultima perioadă din viețile celor doi. Spunând că nimeni nu este de vină și că întotdeauna îl va iubi pe Offset, vedeta a mărturisit că cei doi nu mai formează un cuplu.

„Pentru că o mulțime de oameni m-au „stresat” în ultima perioadă.. Știți, încerc de ceva timp să „rezolv” situația dintre mine și tatăl fetiței mele. Suntem foarte buni prieteni, suntem foarte buni parteneri de afaceri. Întodeauna apelez la el când am nevoie să vorbesc cu cineva.

Avem foarte multă iubire unul pentru altul, însă lucrurile nu au prea mers între noi de o perioadă lungă de timp. Nu este vina nimănui, cred că doar ne-am înstrăinat unul de altul. Nu mai suntem împreună. Probabil va dura ceva timp până vom divorța, însă întotdeauna îl voi iubi pentru că este tatăl fetiței mele”

A post shared by The Married Girlfriend (@themarriedgirlfriend) on Dec 16, 2018 at 12:23pm PST

Jenna Dewan și Chaning Tatum

După o căsnicie care a durat nouă ani, actorii şi dansatorii americani, Channing Tatum şi Jenna Dewan Tatum au anunţat că „au ales să se separe”, potrivit Mediafax.

Cei doi au publicat pe conturile personale de Instagram acelaşi comunicat, în care au menționat că decizia lor a fost luată fără să fi fost bazată „pe secrete sau evenimente obscene”.

Channing şi Jenna, ambii în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în anul 2009, după ce s-au cunoscut în timpul filmărilor lungmetrajului „Step Up”, în 2006.

În iunie 2013, ei au devenit părinţii unei fetiţe, Everly.

A post shared by F A S H I O N ? (@real_diamondss) on Oct 20, 2018 at 5:41pm PDT

Mențiunea de onoare: Cheryl Cole și Liam Payne  

Cei drept, ei nu s-au căsătorit, însă despărțirea lor nu a trecut neobservată. Cheryl Cole și Liam Payne au anunțat la începutul lunii iulie pe conturile lor de Twitter că relația dintre ei s-a încheiat. Liam Payne a mărturisit că decizia de a merge pe drumuri deparate a fost grea și l-a amintit și pe băiețelul pe care îl au împreună.

„Eu și Cheryl suntem triști că trebuie să anunțăm că vom merge pe drumuri separate. A fost o decizie foarte greu de luat. Mai avem multă dragoste pentru fiecare, ca o familie. Bear este lumea noastră și vă rugăm să îi respectați intimitatea în timp ce trecem împreună prin asta”, a scris cântărețul pe Twitter, potrivit Glamour.

Love them so much?? @cherylofficial @liampayne #cheriam #cherylcole #liampayne

A post shared by Mia&Bethany (@onedirection4cheryl) on Dec 4, 2018 at 7:27am PST

UPDATES (@yksisuuntastan) on Jul 2, 2018 at 5:17am PDT