News

Doru Todoruţ, despre relaţia de dragoste cu soprana Irina Baianţ

andreea voicu
March 19, 2019 18:54 PM

Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral, se iubeşte cu soprana Irina Baianţ. Deşi şi-au ţinut relaţia ascunsă, cei doi au publicat de Dragobete prima poză oficială împreună.

Artiştii au confirmat într-un final că presupunerile cum că ar forma un cuplu au fost dintotdeauna adevărate. Recent, Doru Todoruţ a vorbit despre relaţia cu Irina Baianţ.

Doru Todoruţ, despre relaţia de dragoste cu soprana Irina Baianţ

”Suntem de mai mult timp împreună, dar n-am vrut să facem publică relaţia. N-am considerat necesar. Iar acum am preferat să nu ne mai ascundem, să nu ne mai ferim.

Important e că între noi este ceva foarte frumos, care sperăm că va fi de durată. Ne completăm, suntem compatibili unul cu altul, cel puţin aşa credem în momentul de faţă”, a mărturisit Doru Todoruţ.

Doru Todoruţ a reuşit să treacă peste divorţul de Rocsana, cea care i-a fost soţie timp de cinci ani şi care i-a dăruit trei fetiţe superbe. După o perioadă destul de lungă în care a stat singur, cântăreţul s-a îndrăgostit din nou, chiar de frumoasa lui parteneră, Irina Baianţ, alături de care a participat la Eurovision și de care a prezentat și o emisiune matinală la TVR 2.