News

Dramele care i-au unit pe Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Verdict.ro
March 13, 2019 11:07 AM

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. Fostul model și omul de afaceri s-au cununat religios în Ungaria pe data de 29 septembrie 2018. Cuplul are împreună un băiețel, Milan, în vârstă de 2 anișori și două fetițe gemene, Rania și Indira, de aproape două săptămâni.

Dramele care i-au unit pe Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Fostul model este mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde o mare durere. Fratele ei a murit la 10 zile de la naştere. Micuţul se născuse prematur. Vedeta nu a mers niciodată la mormântul lui.

„S-a născut cu un an înaintea mea, tot în decembrie (n.r. ziua ei e pe 8 decembrie), prematur, la şapte luni. N-a apucat să trăiască decât zece zile și a murit.

Și eu m-am născut tot prematur, la opt luni, iar mama a avut mari emoții și cu mine. Durerea a fost foarte mare, ne e greu să vorbim despre asta. Nu am fost niciodată la mormântul lui, nu am vorbit niciodată cu mama despre asta. Îl chema Cristian, pentru că se născuse înainte de Crăciun, dar n-a apucat să fie botezat”, a povestit Valentina, potrivit VIVA!.

Citește și: Ce relație are Valentina Pelinel cu socrii ei

Potrivit Wowbiz, Cristi Borcea a trecut prin aceeași experiență dureroasă. În copilărie, omul de afaceri a fost afectat de pierderea unui frate, care s-a stins din viață, răpus fiind de o boală nemiloasă.

Într-un interviu pentru Adevărul, citat de Wowbiz, Cristi Borcea recunoștea lipsurile din relația cu părinții și cu rudele apropiate: „Mă văd cu ele cam la 2-3 luni. Mai am două surori și un frate care a murit. Cu surorile mă văd mai rar. Pe toți însă îi ajut cât de mult pot!”

Citește și: Alina Vidican, despre relația cu Valentina Pelinel: „Nu am crezut că râvnește la soțul meu”