News

După ce Kylie Jenner l-a acuzat că o înșeală, Travis Scott și-a șters profilul de Instagram

nicoleta.ispasescu
March 4, 2019 18:41 PM

După ce la începutul săptămânii trecute Kylie Jenner a găsit dovezi cum că Travis Scott o înșeală, mezina familiei Kardashian l-a făcut să anuleze un spectacol la Buffalo pentru a sta acasă în Los Angeles, în scopul de lămuri situația.

În mod evident, Travis a negat că ar fi înșelat-o pe Kylie, iar miercuri, rapperul a zburat pe Coasta de Est, pentru a-și surprinde iubita.

Seara au petrecut-o toți trei acasă la Kylie, unde ea a susținut că a descoperit dovada că Travis o înșală. Acela a fost, desigur, doar începutul, pentru că lucrurile ar fi degenerat într-o ceartă cu scântei.

Cu toate acestea, însă, un reprezentant al lui Travis a dezminţit toate zvonurile legate de presupusă infidelitate: Travis Scott neagă cu vehemenţă că a înşelat-o pe Kylie. Nu e adevărat. Nu a înşelat. Şi-a anulat concertul pentru că nu se simţea în apele lui”.

După ce Kylie Jenner l-a acuzat că o înșeală, Travis Scott și-a șters profilul de Instagram

După mai multe declarații în care Travis Scott dezminte faptul că ar fi înșelat-o pe Kylie, acum două zile rapperul și-a șters profilul de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#TravisScott deactivated his #Instagram ?

O postare distribuită de The Shade Room (@theshaderoom) pe

Desigur, ștergea paginii de Instagram este un lucru minunat, și va aduce multă liniște, însă dacă ar fi să ne privim situația îndeaproape, cel mai probabil Travis și-a șters profilul tocmai pentru a nu mai exista acele zvonuri de tipul „care dintre surorile Kardashian îl mai urmărește pe Travis Scott”.

Până una alta, nu ne rămâne nimic de făcut decât să așteptăm ca unul dintre cei doi, ori Kylie, ori Travis, să posteze ceva despre acest scandal.