News

E cea mai frumoasă fetiță din lume? Cum arată și cu cine seamănă fiica Iuliei Albu

andreea voicu
January 28, 2019 10:36 AM

După 8 ani de căsătorie, Iulia (36 ani) și Mihai Albu (54 ani) au divorțat în 2013, iar de curând Mihai Albu  a declarat pentru Click.ro  că el și fosta soție s-au împăcat de dragul fetiței lor.

 

 

„Am o relaţie relativ bună cu fosta mea soţie. Ne vedem de creşterea copilului. Programul de vizită a rămas cel stabilit de instanţă. De sărbători, va fi la mine în al treilea weekend şi împreună vom încerca să facem tot felul de lucruri frumoase. Mikaela e deja mare acum, vorbim la telefon şi ne înţelegem de minune. Fetiţa stă când la mine, când la fosta soţie şi suferă din cauza problemelor din familie. Am încercat să-i explicăm situaţia şi să o facem să înţeleagă. Pentru că Mika a ajuns să stea un Crăciun la un părinte, iar de Revelion, la altul”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

Mikaela este incredibil de frumoasa si s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Este elegantă,rafinată și foarte cochetă. Micuța are aproape 9 ani și pare să îi calce pe urme Iuliei Albu. Din  fotografiile postate de paritntii ei se vede ca fetita e pasionata de moda si fotografie.  Cu toate astea, Iulia Albu nu isi doreste ca Mikaela sa intre in lumea modei: „Nu-mi doresc asta pentru ea în acest moment. Este important să-și vadă de școală. Noi avem shooting-uri pe care le facem împreună, dar care nu sunt pentru public”.