News

E oficial: Gigi Hadid și Zayn Malik s-au împăcat

andreea voicu
January 13, 2020 15:00 PM

Încurcate sunt căile iubirii! Gigi Hadid și Zayn Malik s-au împăcat. Solistul și celebrul model au fost surprinși în tandrețuri.

Pe aceeasi temaCine este persoana dată afară de Gigi Hadid din prezentarea de modă Chanel

Deși s-au despărțit de mai multe ori în ultimii ani, se pare că cei doi nu pot sta departe unul de celălalt și au decis să mai dea o șansă relației.

E oficial: Gigi Hadid și Zayn Malik s-au împăcat

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au cunoscut în 2015, dar relația lor a fost dintotdeauna una controversată. În ianuarie 2019, aceștia au decis să se despartă. Nu au rezistat decât câteva luni despărțiți.

Recent, îndrăgostiții au ieșit la o plimbare pe străzile din New York și nu au scăpat de fotografii insistenți.

‘Gigi și Zayn s-au împăcat chiar înainte de sărbători, în Decembrie. Zayn a tot încercat să o contacteze pe Gigi în ultima lună, iar ea a decis să îi ofere o nouă șansă. Ea l-a iubit mereu, iar pauza dintre ei a fost necesară. Zayn a lucrat pentru muzica sa și s-a concentrat pe sănătatea lui, iar acum se află într-o situație foarte bună‘, a declarat sursa din preajma celor doi, citată de E! News.

În plus, Gigi Hadid i-a pregătit o petrecere de aniversare lui Zayn, pe 10 ianuarie. La cină au fost invitați și membrii familei fotomodelului, care s-au arătat încântați de împăcarea celor doi.

‘Toată lumea se bucură pentru ei, iar Yolanda și Bella l-au îndrăgit întotdeauna. Ei l-au tratat mereu pe Zayn ca pe un membru al familiei’, mai scrie presa internațională.