News

E oficial! Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit numele primului lor copil

andreea voicu
May 8, 2019 18:51 PM

Așteptarea a luat sfârșit. Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit numele primului lor copil. Bebelușul regal va purta numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Meghan Markle a născut pe 6 mai, la un spital de lux din Londra. Fosta actriță americană a adus pe lume primul ei copil la vârsta de 37 de ani. Aflat al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, bebelușul de Sussex a apărut miercuri, 8 mai, pentru prima dată în public. Chiar și atunci când Meghan Markle și Prințul Harry au apărut cu micuțul în brațe, la Castelul Windsor, aceștia nu au dezvăluit numele celui mic.

E oficial! Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit numele primului lor copil

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Instagram a Ducilor de Sussex, câteva ore mai târziu, odată cu prezentarea lui reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii: ‘Ducele și Ducesa de Sussex au plăcerea să vă anunțe că au ales numele primului lor copil născut: Archie Harrison Mountbatten-Windsor. În această după amiază, ducii au prezentat bebelușul regal Reginei Elisabeta la Castelul Windsor’.

Numele Archie are origini englezești și înseamnă ‘autentic și îndrăzneț’. Este o variată a numelui Archibald, deși Meghan Markle și Prințul Harry nu au clarificat dacă acesta este numele său întreg. Al doilea prenume, Harrison, este un tribut adus tatălui copilului și înseamnă literalmente „fiul lui Harry”, notează harpersbazaar.com. 

Înainte de a naște Meghan Markle, fanii au speculat diferite nume pentru cel mic. Unele dintre ele aveau nume regale din familie, precum Diana (mama Prințului Harry) sau Elizabeth (bunica Prințului Harry), dacă era fată, iar dacă era băiat, numele preferat de toți era Albert.