News

Ea are 54 de ani, el are 36! Monica Bellucci și iubitul ei formează cel mai cool cuplu al momentului

nicoleta.ispasescu
December 17, 2018 11:36 AM

La cei 54 de ani ai săi, Monica Bellucci și-a făcut iubit de doar 36 de ani și formează cel mai cool cuplu al momentului. Dacă fostul ei soț poate, ea de ce nu ar putea?

A vrut să arate fostului soţ, Vincent Cassel, de 52 de ani, care s-a însurat cu un manechin de 21 de ani, că nici ea nu e mai prejos. Vedeta italiană s-a cuplat recent cu francezul Nicolas Lefebvre, care este cu 18 ani mai tânăr decât ea.

Monica Bellucci iubește din nou. Aceasta și-a refăcut viața, după ce fostul ei soț, actorul francez Vincent Cassel, s-a însurat anul acesta cu fotomodelul Tina Kunakey.

Ea are 54 de ani, el are 36! Monica Bellucci și iubitul ei formează cel mai cool cuplu al momentului

Monica Bellucci este îndrăgostită până peste cap de noul iubit și a ținut să facă anunțul că și-a găsit sufletul pereche.

“Nu mai sunt singură. Mi-am găsit perechea. Sper să meargă totul foarte bine. Trăiesc un moment magnific în existenţa mea”, a mărturisit actriţa în revista “Voici”.

Lefebvre a fost fotomodel şi în prezent este proprietarul unei galerii de artă. Se pare că acesta a fost singurul care a readus-o pe Monica la viață.

Până acum, Monica nu își mai găsea liniștea de dinainte de divorțul cu Vincent Cassel, în august 2013. Deși nu a spus niciodată motivul divorțului, aceasta a suferit foarte mult din cauza despărțirii lor, după 18 ani de relație.

“Nu trebuie să dai vina sistematic pe celălalt pentru demonii proprii. Într-un cuplu, trebuie să fie mereu doi pentru a dansa tango. Ca să funcţioneze un cuplu, nu trebuie să pui piedici libertăţii celuilalt. În dragoste, ca şi în prietenie, dezechilibrul apare când numai unul din doi e generos. Altfel relaţia se rupe. Când Vincent şi eu am decis să divorţăm, am fost foarte tulburată. Trebuie să ai curaj să treci peste un aşa obstacol. Implică o totală redescoperire de sine”, a spus actriţa, care are o avere de 45 de milioane de dolari.