News

Elena Basescu si-a botezat al treilea copil pe 14 octombrie 2018

andreea voicu
October 14, 2018 17:33 PM

Duminica mare in familia Basescu! Elena Basescu si-a botezat al treilea copil pe 14 octombrie 2018, chiar de Sfanta Cuvioasa Parascheva. Asa ca, in jurul orei 17, familia Basescu si familia lui Catalin Tomata si-au facut aparitia la biserica, pentru slujba de crestinare.

Slujba de crestinare a avut loc la Biserica Sfântul Elefterie. La eveniment a luat parte toata familia lui Traian Basescu. Printre ultimii sositi s-a numarat si fratele fostului presedinte, Mircea Basescu, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Elena Basescu si-a botezat al treilea copil pe 14 octombrie 2018

Dar cea care a atras toate privirile la eveniment a fost Elena Basescu. Mezina lui Traian Basescu si-a facut aparitia intr-o rochie alba, desprinsa din povestile cu printese. Tinuta ei de basm a fost creata de designerul Cristina Savulescu. In combinatie cu parul ei brunet, EBA a semanat cu Alba ca Zapada! In picioare, mamica a trei copii a optat pentru o pereche de sandale joase si comode.

„O botezăm mâine, da. Mâine o botezăm pe piticuţă. E sănătoasă. Are 3 luni şi nu a răcit niciodată. S-a născut mai robustă, ea s-a născut cu 3,8 kg”, a declarat Băsescu, sâmbătă seara.

„Rade la mine. Fiecare (dintre cei doi fraţi ai Anastasiei – n.r.) vrea să o legene sau să îi dea de mâncare. Bietul copilaş este prea mic să suporte”, a mai precizat fostul preşedinte. Acesta a marturisit ca fraţii micuţei îşi petrec fiecare zi de miercuri cu tatăl lor.

„În ultima vreme a devenit mai agitată pe timpul nopţii. E un copil foarte frumos. Am 4 nepoţi, două fetiţe şi doi baieţei. Răducu este savantul familiei, el ştie tot. Mereu o întreabă pe Ioana”, a explicat Traian Băsescu despre Anastasia, ultima lui nepoata.

Elena Basescu, de trei ori mama

Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, are trei copii: primii doi, Sofia și Traian, sunt din căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, al treilea este Anastasia, născută în vara lui 2018, din relația cu omul de afaceri Cătălin Tomată.