News

Este Anca Serea din nou însărcinată?

adelina.duinea
April 16, 2019 14:57 PM

Este Anca Serea din nou însărcinată? Recent, fotoreporterii publicației online Spy News au surprins o serie de imagini în care vedeta pare a avea burtică. Să fie materialul cămășii de vină, asta numai vedeta TV ne poate confirma.

Este Anca Serea din nou însărcinată?

Anca Serea este deja mamă a cinci copii. Fosta prezentatoate TV a susținut dintotdeauna că îşi doreşte o familie mare. Iată că acum, visul său a devenit realitate.

Anca a oferit un interviu pentru Antena Stars, iar în momentul live-ului, o burtică părea să se arate.

În plus, întrebată de reporterul Antena Stars, Vlad Mogoş, frumoasa vedetă a precizat că ia în calcul să mai devină mamă în viitor şi îşi mai doreşte chiar doi copii.

Citește și: Anca Serea are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă vedeta

„Îmi doresc 2 copii. Poate cu voia lui Dumnezeu o să se întâmple, dacă o să se întâmple. Un copil este întotdeauna o binecuvântare şi nu cred că va schimba foarte mult ritmul şi echilibrul familiei noastre. Bineînţeles, că un pic mai greu pentru familia noastră, dar şi un pic mai frumos”, a spus Anca Serea la Antena Stars, potrivit Spy News.

Anca Serea a mai adus pe lume cinci copii. Are trei fii, David (17 ani), Noah (7 ani) și Moise (3 ani), și două fiice, Sara (14 ani) și Ava (4 ani).