News

Este Lora însărcinată? Cine a dat-o de gol

adelina.duinea
December 7, 2018 12:39 PM

Una dintre cele mai recente apariții de-ale Lorei a stârnit numeroase controverse pe internet. Artista a ridicat multe semne de întrebare în mintea admiratorilor săi. Aceștia i-au adresat o întrebare extrem de directă.

Este Lora însărcinată? Cine a dat-o de gol

Ieri, Lora a postat pe Instagram o fotografie în care a purtat o rochie colorată scurtă, care îi lăsa picioarele la vedere. La un moment dat, printre comentariile pline de complimente ale internauților, un fan a avut curajul și curiozitatea să o întrebe pe Lora ceva inedit.

„Ești gravidă, da sau nu? Răspunde-mi și mie, te rog”, i-a scris acesta, fără să aibă vreo reținere. Desigur, Lora nu i-a răspuns.

My secret brunette life ? #moldoveanca Rochie ? @norinast ?

A post shared by LORA (@loraofficial) on

Poartă peruci pentru că și-a distrus părul 

Loraa exagerat cu vopsitul și de dragul imaginii a ajuns într-un final să aibă un păr deteriorat pe care a trebuit să îl ascundă sub peruci.

„Ne batem joc de podoaba capilară. Am făcut asta vreo 10 ani. Mi-am bătut joc într-un mare fel. Acum, părul meu este complet refăcut. Este foarte frumos și sănătos și vreau să-l păstrez așa. Și-a revenit, dar nu mă pot juca în prezent cu nuanțele. Nu-mi mai bat joc de el, să mă vopsesc încontinuu.

Nu-l mai vopsesc și dacă-l vopsesc, voi avea foarte mare grijă. O dată pe an, o dată la un an și jumătate cam așa, chiar doi. Am avut părul foarte lung, cum sunt în cel mai recent videoclip, blond natural și mi-a luat 7 ani să-l distrug”, a spus Lora, potrivit Libertatea.