News

Este oficial! Pete Davidson și Kaia Gerber formează un cuplu

iulia.statie
November 15, 2019 12:55 PM

Cei doi s-au afișat împreună în New York, în timp ce au ieșit pentru a face cumpărăturile, iar acesta a fost momentul perfect pentru câteva clipe de afecțiune.

Pe aceeasi temaFormează Pete Davidson și Kaia Gerber un cuplu?

Ei au fost surprinși ținându-se de mână în timp ce ieșeau din supermarket. Pe lângă acest gest de afecțiune, ei păreau extrem de fericiți pentru că se află unul în compania celuilalt.

Este oficial! Pete Davidson și Kaia Gerber formează un cuplu

Pentru plimbarea lor extrem de discretă, Kaia a ales să poarte o geacă din piele în stilul anilor ’90 și jeans. Ea a accesorizat ținuta cu o căciulă și o geantă neagră. Iubitul ei a ales un look casual, un pulover și un t-shirt alb, cu o pereche de jeans și clasicii Converse.

Lucrurile se petrec rapid pentru noul cuplu. Primele zvonuri privind relația lor au apărut în octombrie, iar ei au fost inseparabili încă de pe atunci.

„Ei au fost amici până acum și au același grup de prieteni, însă recent, au decis să ducă lucrurile la următorul nivel. Au început să iasă mai mult după ce s-au întâlnit în NYC în octombrie.”, le-a zis o sursă celor de la E! News.

Deși locuiesc departe unul de celălalt, perechea pare dedicată acestei relații. Sursele au dezvăluit că ei au fost văzuți recent în Malibu, dar Kaia s-a întors la New York cu Pete pentru a-l sprijini în demersurile sale privind munca.

„Kaia îi adoră personalitatea lui Pete. Crede că este foarte șarmant.”, a continuat sursa.

Ne bucurăm că modelul a găsit pe cineva ce îi înțelege programul încărcat. În septembrie, ea a recunoscut că din cauza carierei ei nu a avut „energia nici măcar de a flirta cu cineva”.

„Atunci când sunt acasă, mă comport ca o femeie în vârstă de 70 de ani”, a continuat ea.

Sursă: E! News