News

Este posibil ca Meghan Markle și Prințul Harry să nu petreacă Crăciunul alături de familie

iulia.statie
November 13, 2019 12:40 PM

Pauza Prințului Harry și a lui Meghan Markle de la îndatoririle regale este posibil să dureze mai mult decât ne așteptam.

Pe aceeasi temaDe necrezut! Meghan Markle și-a făcut tatuaj. Ce semnificație are acesta

Deși a fost dezvăluit faptul că Ducii vor lua o pauză de șase săptămâni de la îndatoririle regale pentru a o vizita pe mama lui Meghan, Doria Ragland, pentru sărbătoarea de Thanksgiving.

Pentru aceste vești reporterul Vanity Fair, Katie Nicholl, a spus că a avut surse foarte apropiate de Meghan și Harry, ce au susținut că este posibil ca ei să petreacă Crăciunul în America.

Sursele le-au spus celor de la Vanity Fair că „există o posibilitate” ca ei să rămână în America pentru tot sezonul sărbătorilor.

„Planurile nu au fost finalizate încă. Ei o să fie în America pentru Thanksgiving luna aceasta și există o șansă să aleagă să rămână mai mult, ceea ce înseamnă că vor pierde sărbătorirea Crăciunului în Anglia.”, le-a declarat o sursă celor de la Vanity Fair.

Este posibil ca Meghan Markle și Prințul Harry să nu petreacă Crăciunul alături de familie

Sursele au adăugat că motivul acestei pauze extinse reprezintă faptul că ei caută o a doua casă în L.A., deși aceste zvonuri nu au fost confirmate încă.

Desigur, dacă Ducii de Sussex vor să petreacă sărbătorile cu familia lui Meghan, ei vor pierde Sandringhham Christmas walk.

Aceasta este o mare tradiție pentru Familia Regală, deși o sursă apropiată de Regina Elisabeta a spus că se acest lucru este de înțeles.

„Regina este foarte tolerantă și o să înțeleagă dacă ei lipsesc pentru faptul că mama Ducesei se află în State. O să fie un timp petrecut cu folos pentru ei, căci se vor decide cum vor să meargă lucrurile mai departe.”, a spus aceasta.

„Crăciunul la Sandringham este o tradiție extrem de importantă pentru Familia Regală și toată lumea trebuie să fie prezentă, dar uneori Regina este închide ochii.”, a continuat sursa.

Totuși, zvonurile privind pauza Ducilor sau petrecerea Crăciunului în America nu au fost confirmate de Palatul Buckingham.

Sursă: InStyle