News

„Cea mai frumoasă fetiță de vedetă!” Fiica Laurei Cosoi a împlinit 11 luni

adelina.duinea
May 12, 2019 11:44 AM

Ieri, 11 mai, Laura Cosoi a sărbătorit alături de familia sa o zi cu adevărat specială. Vedeta a scris un mesaj emoționant, iar comentariile au început imediat să curgă.

„Cea mai frumoasă fetiță de vedetă!”

Fiica Laurei Cosoi a împlinit 11 luni

Au trecut 11 luni de când Laura Cosoi i-a dat naștere fiicei sale Rita. Pentru a marca acest eveniment, vedeta a postat pe Instagram o fotografie superbă alături de un mesaj pe măsura. Fanii vedetei nu au rămas indiferenți și au reacționat imediat.

„Azi, 11, se fac 11 luni de când Rita ne-a luminat viețile cu totul! Nu ne-am imaginat niciodată că un pic de om ne poate face atât de fericiți! La mulți ani, Rita bună”, a scris Laura Cosoi.

Citește și: Fiica cea mare a Maiei Morgenstern îi calcă pe urme! Unde studiază Cabiria

Fanii i-au transmis sute de urări și complimente:

„O minune de copil. Nu încetez a spune că seamănă cu o păpușică. Așa o văd și o simt. / Multe lunițe înainte! Cum trece de repede timpul și cât de mult se schimbă. 

Este la fel de dulce ca tine Laura! Să fie sănătoasă și fericită! La mai mult și la mai mare…? / Cea mai frumoasă fetiță de vedetă! / Doamne ce copil frumos!

Să fie sănătoasă și voioasă și să vă umple inimile de fericire neîncetat! ❤ / Ahhh, ce combinație minunată de trăsături, de la mami și de la tati…. ești adorabil de drăguță Rita!

Să fii sănătoasă alături de părinți, bunici și toți cei care te iubesc! ??❤ / Să vă aducă bucurii în fiecare zi, iar drumul ei în viață să fie presărat cu un praf de magie ? / Zână mică şi frumoasă!? La mulți ani sănătoşi şi voioşi!?”

Laura Cosoi este fascinată de rolul de mămică și simte că Rita este centrul universului ei. Până la acest moment, vedeta a mers în numeroase vacanțe alături de fiica și de soțul ei.