News

Fosta iubită a Prințului Harry s-a logodit! Cine este alesul

iulia.statie
October 15, 2019 14:33 PM

Se pare că fosta iubită a Prințului Harry s-a logodit cu un alt bărbat, însă tot pe nume Harry!

Pe aceeasi temaRegina Elisabeta, vinovată de separarea Prințului Harry de o fostă iubită

Actrița Cressida Bonas, în vârstă de 30 de ani, a fost împreună cu Prințul timp de aproape doi ani, din 2012 până în 2014. În vara aceasta, Cressida s-a logodit cu Harry Wentworth-Stanley, noul ei partener.

Fosta iubită a Prințului Harry s-a logodit! Cine este alesul

Logodnicul acesteia a fost cel ce a anunțat evenimentul pe o pagină de socializare. Din imagine locația aleasă pare a fi Nantucket, Massachusetts.

În fotografie cei doi sunt surprinși îmbrățișați, iar frumosul inel se observă de aproape.  „O să ne căsătorim”, a scris partenerul acesteia în dreptul imaginii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

We getting married ??

O postare distribuită de Harry Wentworth-Stanley (@harrywent) pe


Potrivit revistei People, cei doi formează un cuplu de mai mult de doi ani.

Cressida și Harry sunt foarte discreți atunci când vine vorba de viața lor privată, dar modelul apare în mai multe poze postate de Harry pe pagina lui de socializare.

Acesta împarte cu fanii momente surprinse din călătoriile lor, iar majoritatea fotografiilor cu cei doi sunt din vacanțele din Jodhpur și Verbier.

Cu privire la fosta relație, Cressida și Prințul Harry s-au cunoscut datorită verișoarei lui Harry, Prințesa Eugenie. A urmat apoi o relație ce a durat aproximativ doi ani.

O sursă declara atunci pentru cei de la People că despărțirea ar fi fost pe cale amiabilă.

Ba chiar, ei au rămas în relații bune, căci Bonas a participat la nunta lui Harry cu Meghan Markle. De asemenea, actrița a fost discretă și nu a dezvăluit niciun detaliul picant în afară de alegerile vestimentare de la nuntă.

„Invitațiile precizau clar că trebuie să porți pălărie. Am optat pentru ceva minimal cu pene și pot doar spera că am ales bine.”, a zis aceasta.

Există o singură întrebare care este pe buzele tuturor.

„Vor participa Meghan Markle și Prințul Harry la viitoarea nuntă a Cressidei?”

Sursă: Avantaje