News

Fotografia emoționantă publicată de Prințul Harry și Meghan Markle cu micuțul Archie

adelina.duinea
June 16, 2019 15:23 PM

Azi, 16 iunie, englezii sărbătoresc „Ziua Tatălui”. Cu ocazia frumosului eveniment, Prințul Harry și Meghan Markle au publicat o fotografie emoționantă cu fiul lor Archie. Imaginea în GALERIA FOTO!

Pe aceeasi tema10 reguli ciudate din Familia Regală Britanică

Fotografia emoționantă publicată de Prințul Harry și Meghan Markle cu micuțul Archie

Micuțul Archie Harrison s-a născut la începutul lunii mai. De atunci, fanii cuplului regal așteaptă cu nerăbdare noi fotografii cu micuțul. Spre deosebire de Kate Middleton, Ducesa de Cambridge și soția Prințului William, Meghan a refuzat să pozeze imediat după naștere.

La câteva zile, însă, cuplul a pășit cu cel mic în fața camerelor de filmat. Au răspuns câtorva întrebări scurte apoi s-au retras. Atât Meghan, cât și Harry sunt extrem de bucuroși de când au devenit părinți.

La câteva săptămâni de la nașterea băiețelului, Meghan și Harry au făcut o primă apariție publică cu ocazia paradei „Trooping the Color”, care celebrează ziua de naștere oficială a Reginei Elisabeta a II-a.

Citește și: Meghan Markle călătorește alături de fiul ei în Los Angeles! Care sunt planurile cuplului regal?

În caleașcă, în ziua evenimentului, Meghan a fost însoțită de cumnata ei Kate Middleton și de soția socrului ei, Camilla Parker, Ducesă de Cornwall.

De ceva timp, cuplul regal s-a mutat de la Palatul Kensington, unde locuia alături de Ducii de Cambridge, în vila Frogmore din Windsor. Odată cu mutarea, cei doi au „lansat” și un nou Instagram oficial, @sussexroyal, unde publică des imagini și mesaje referitoare la evenimentele lor oficiale.

Așa cum era de așteptat, de „Ziua Tatălui”, cuplul regal a publicat o imagine cu Harry și cu cel mic. În fotografie apare chipul micuțului pe jumătate, ținându-și tatăl de mână. Imaginea a strâns în doar câteva minute, mii de aprecieri și comentarii.

„Este atât de frumos! O Zi a Tatălui fericită!” / „Aveți un fiu superb! Felicitări!” / „Iubesc această imagine. Sunt atât de fericită că Harry este în sfârșit tată, nu doar unchi. Felicitări!”