News

Gabriela Cristea, despre noile femei din televiziune: „Sunt toate asistente, toate trebuie să pozeze și să râdă tâmp”

Verdict.ro
December 7, 2018 12:13 PM

Recent, fostul prezentator TV Mădălin Ionescu și-a lansat propriul website. Prin acesta, jurnalistul intenționează să le transmită cititorilor săi interviuri, articole de opinie sau de lifestyle și multe alte materiale.

De curând, fosta vedetă TV a realizat un interviu cu Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” de la Antena Stars. În cadrul acestuia, cei doi au atins, printre altele, și subiectul televiziunii. Iată ce au avut cei doi de zis!

Gabriela Cristea, despre noile femei din televiziune: „Sunt toate asistente, toate trebuie să pozeze și să râdă tâmp”

Gabriela Cristea: „Televiziunile preferă să angajeze oameni care fac lucruri ușurele pentru că le găsesc mai ușor un post.

Genul nostru de oameni de televiziune sunt mai greu de montat pe un show de televiziune. Genul nostru de televiziune e un show cu cap, trebuie să te gândești.

Femeile în televiziune, mai nou, sunt toate asistente, toate trebuie să pozeze, înțelegi? Și să râdă tâmp. Cam despre asta este vorba.”

Citește și: Gabriela Cristea, mărturisiri picante din relația de cuplu

Mădălin Ionescu: „Cred că o să se aleagă praful, părerea mea, de televiziunea din România peste câțiva ani. Vine un val ușor așa cu oameni care sunt plătiți mai puțini care pot fi dați afară mult mai ușor. (..)

Online-ul începe să bată tot. Mulți tineri nu se mai uită la televizor. Nici eu nu mă mai uit. Din ce în ce mai puțini oameni se vor uita la TV. Perioada asta consumul de Tv a scăzut cu 30% față de aceeași perioadă a anului trecut, ceea ce este enorm.”

Prezentatoarea TV a Antenei Stars a atins multe alte subiecte care te-ar putea interesa. Interviul integral AICI!