News

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu vor și al treilea copil! “Nu m-aș hazarda la al treilea”

Verdict.ro
November 9, 2018 14:02 PM

În luna martie a anului viitor, Tavi Clonda și Gabriela Cristea vor deveni din nou părinți. Vedeta TV s-a speriat puțin când a aflat că e din nou gravidă, însă acum este extrem de fericită. Acesta va fi ultimul copil al Gabrielei și al lui Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se opresc după cel de-al doilea copil. “Nu m-aș hazarda la al treilea”

Victoria, fiica celor doi, va avea doar un an și jumătate când mama ei îi va dărui o surioră. Sarcina n-a fost planificată, ci o surpriză uriașă. Cei doi nu se așteptau la așa o minune – și clar nu atât de repede după nașterea Victoriei!

„Cumva, amândoi ne doream, dar nu mai îndrăzneam să-i cerem lui Dumnezeu încă o minune. Gabriela s-a speriat puțin, dar i-a trecut repede și acum se bucură și ea”, a declarat Tavi Clonda pentru Libertatea.

Cântărețul spune că nu se gândesc să facă și al treilea copil, doar-doar or avea și un băiat! Și așa le e greu și vor trebui să apeleze la bonă.

„Să nu exagerăm cu încă un copil. Nu m-aș hazarda la al treilea. Bonă încă nu am găsit, nu prea am căutat, dar ne trebuie un ajutor, cu două fete va fi și mai greu”, a adăugat acesta.

Tavi Clonda e fericit că va mai avea o fetiță, pentru că, spune el, va fi ca un prinț între prințese:

„Voi fi între trei fetițe, că și mami e tot o fetiță, rămânem copii în sufletul nostru. Privesc partea bună, sunt răsfățatul casei, singurul prinț între atâtea prințese. Dar e și o responsabilitate: trebuie să am grijă de ele, să le ocrotesc, să le păzesc.

Deocamdată, e destul de greu cu Victoria. De vreo două săptămâni e ceva mai ușor, de când merge. Acum însă, trebuie acum să fiu atent ce bagă în gură. Sunt sentimente noi pentru mine, sper să fac față.”