News

Gafă de proporții! O actriță a încercat să-l sărute pe Prințul William

nicoleta.ispasescu
November 9, 2018 07:00 AM

Aflată la Palatul Buckingham, unde a fost înnobilată cu titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, actrița Emma Thompson a încercat să-l sărute pe Prințul William.

Având în vedere că asta înseamnă încălcarea protocolului regal, răspuns din partea Ducelui de Cambridge a fost unul neașteptat.

Gafă de proporții! Actrița Emma Thompson a încercat să-l sărute pe Prințul William. Ce reacție a avut acesta

Miercuri, actrița în vârstă de 59 de ani a fost înnobilată cu titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic.

După ceremonie, proaspăta Dame Emma Thomson a încercat să îl sărute pe Prințul William, dar s-a lovit de un refuz neașteptat, care, cu siguranță, nu i-a picat bine deloc.

Cu toate acestea, însă, simpatia pe care i-o poartă actrița Ducelui de Cambridge nu a scăzut, ea reușind să trecă cu eleganță peste moment.

„Îl iubesc pe Prințul William. Îl știu de când era mic și îmi permit astfel de glume. I-am zis <<Nu am voie să te sărut, pot să o fac? Și el a zis Nu, nu o face!>>”, le-a spus ea reporterilor despre Ducele de Cambridge.

Chiar dacă protocolul regal nu i-a permis lui William un astfel de gest, după ce a refuzat-o pe actriță, Prințul i-a spus: „Ziua aceasta nu este despre mine, ci despre tine”.