News

Gestul indecent făcut în public de prințul Harry față de Meghan. A ciupit-o de...

nicoleta.ispasescu
October 31, 2018 12:19 PM

În cuplul prințul Harry – Meghan Markle, dragostea plutește în aer, asta e clar!

Sunt de departe cel mai drăgăstos cuplu din familia regală, iar gesturile mici trădează natura relației lor, una romantică prin definiție. Cel mai recent gest al prințului Harry spune mai multe decât ar fi vrut cuplul, probabil, să transmită.

Cu alte cuvinte, în timpul turneului în Australia, Fiji, Tonga și Noua Zeelandă, prințul a fost surprins cu mâna pe posteriorul soției sale. Inițial, a ținut mâna pe mijlocul ei, la urcarea în avion, în Sidney, cu destinația Noua Zeelandă, dar din instinct, a coborât-o crezând, probabil, că nu se mai află în vizorul camerelor de filmat.

Nu se știe însă cu exactitate dacă într-adevăr Harry a făcut acest gest îndrăzneț în public, ori dacă e vorba doar despre o iluzie optică. Deși nu e prima oară când Ducele de Sussex devine tandru cu Meghan în public, cu toate că protocolul regal interzice gesturile intime în timpul ieșirilor oficiale.

Gestul indecent făcut în public de prințul Harry față de Meghan. A ciupit-o de…

Instantaneele au făcut imediat înconjurul lumii. Deși, în mod evident, vorbim despre încălcarea etichetei și a protocolului regal, fanii s-au bucurat să vadă o astfel de poză.

”Cred că Harry va înrăma această fotografie!”, scrie un fan pe o rețea de socializare, comentând legat de poza buclucașă.

Harry și Meghan urmează să termine turneul de 16 zile miercuri, o zi mai târziu urmând să se afle în Marea Britanie.