News

Horia Brenciu e în doliu. Socrul său s-a stins din viaţă în Săptămâna Mare

andreea voicu
April 24, 2019 15:31 PM

Horia Brenciu e în doliu. Socrul său s-a stins din viaţă în Săptămâna Mare. Anunţul trist a fost făcut public, miercuri dimineaţă, pe pagina de Facebook a uneia dintre colegele de la TVR ale bărbatului.

Socrul lui Horia Brenciu, Dan Dumitrescu, a fost regizor și operator de televiziune. Anul acesta, el împlinise 76 de ani. Chiar în ziua în care tatăl soţiei sale, Alice, a decedat, Horia Brenciu participa la festivitatea de premiere a revistei ‘Actualitatea Muzicală’, în Aula Palatului Cantacuzino. Revista lunară este editată de Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România (UCMR).

Ceremonia a ajuns la cea de-a 29-a ediție consecutivă. Delia a fost una dintre cântăreţele premiate pentru întreaga carieră muzică, artista primind cea mai importantă distincţie şi a fost desemnată ‘Vedeta anului’.

În timpul petrecerii, solista l-a fotografiat pe Horia Brenciu fericit nevoie mare, deşi socrul său a trecut în nefiinţă. Mai mult de atât, Brenciu a dansat şi cântat, aşa cum se poate observa din video-urile publicate de Delia, pe Instagram.

Horia Brenciu e în doliu. Socrul său s-a stins din viaţă în Săptămâna Mare

”Dan Dumitrescu a plecat să filmeze și să regizeze printre îngeri. Un profesionist care a clădit alături de alți colegi Televiziunea Română de acum 50 de ani. … Mulțumesc Dan! Pentru tot ce-am meșterit împreună! Pentru dăruirea și sacrificiul tău!

Dincolo de semnătura de pe generic, în fiecare fotogramă, bate inima ta! Adio drag prieten și coleg! Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa! Condoleanțe Sanda, Alice, Horia și copiii!”, este mesajul scris de Marilena Rotaru, pe Facebook.