News

Idris Elba, dj la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle! Ce a dezvăluit despre nunta regală

Verdict.ro
July 12, 2019 11:29 AM

Idris Elba și soția lui, modelul Sabrina Dhowre, sunt prieteni apropiați ai cuplului Prințul Harry și Meghan Markle.

Pe aceeasi temaActorul Idris Elba și Sabrina Dhowre s-au căsătorit în Maroc

Idris Elba, dj la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle!

Celebrul actor nu joacă doar în filme, ci este pasionat şi de muzică. El a dezvăluit că a fost DJ la nunta Ducilor de Sussex, anul trecut în mai. Idris Elba s-a ocupat de playlist-ul muzical la recepţia organizată după ceremonia religioasă de la Capela St. George.

Din mărturiile actorului de 46 de ani, Meghan Markle a avut mai multe preferinţe în ceea ce priveşte muzica de la petrecere.

‘Meghan mi-a trimis un playlist cu câteva melodii pe care ea și le dorea. Piesele aparțineau unor artiști cunoscuți pe coasta de vest a Americii. Nu o să dezvălui exact cum a fost, nu este corect’, a spus Elba.

Idris Elba și Prințul Harry s-au cunoscut prin intermediul organizației Prințului Charles. De atunci, actorul se implică în acțiunile caritabile realizate de fundație, luând parte la proiecte alături de Prințul William și Kate Middleton.

Anul acesta, Meghan Markle şi Prinţul au fost invitaţi la nunta lui Idris Elba cu Sabrina Dhowre, care a avut loc în Marcoc. Din păcate, Ducii nu au putut ajunge la eveniment, însă le-au trimis mirilor un cadou generos, în valoare de 7.000 de lire (8.000 de euro).

 

View this post on Instagram

 

Who’s ready for @2hrset new drop? Coming ** July 8 ** Follow now to see more 👀👊🏾#2hrset

A post shared by Idris Elba (@idriselba) on