News

Ileana Lazariuc şi Ion Ion Țiriac au divorţat după 10 ani de mariaj! Prima reacţie a fiului lui Ţiriac

andreea voicu
October 11, 2019 17:09 PM

Divorţ-bombă în showbiz! Ileana Lazariuc şi Ion Ion Țiriac au divorţat după 10 ani de mariaj. Au împreună doi băieţi. Apropiaţii lor au dezvăluit că cei doi s-au despărţit în mare secret.

Pe aceeasi temaCe mare a crescut băiatul lui Ion Țiriac! Karim locuiește la Monte Carlo

Ileana Lazariuc şi Ion Ion Țiriac au divorţat după 10 ani de mariaj! Prima reacţie a fiului lui Ţiriac

‘Ileana și Alexandru nu mai sunt împreună de peste un an. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viață, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relația și au decis de comun acord să divorțeze.

Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulți și acesta a fost pactul: discreție totală, dovadă că doar apropiații știau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viață de regină, copiii au de toate.

Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejați, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuțiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar așa e viața’, au declarat surse din preajma lor pentru Click.ro.

La scurt timp după ce s-a aflat că au divorţat, Ion Ion Țiriac a confirmat pe rețelele de socializare

‘Din dorința de a reduce la tacere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.

Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și parinții a 2 copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta va fi singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Mulțumim pt înțelegere!’, a fost mesajul fiului lui Ion Ţiriac.