News

Ilie Năstase se însoară cu iubita tinerică! Când va avea loc nunta

andreea voicu
March 18, 2019 14:14 PM

Ilie Năstase e mai îndrăgostit ca niciodată! Fostul tenismen se pregăteşte de însurătoare, cu aleasa inimii lui. După divorţul de Brigitte Sfăt, Ilie Năstase s-a refugiat în braţele Ioanei Simion, în vârstă de 43 de ani.

De mai bine de 9 luni, Ilie Năstase trăieşte o poveste de iubire cu o brunetă din Constanţa. Amorezat până peste cap, acesta a decis să o ducă la altar pe Ioana.

Evenimentul va avea loc pe 8 august, la malul mării. Petrecerea va fi una restrânsă, doar cu familia şi prietenii apropiaţi. Mai mult de atât, cei doi şi-au cumpărat verighete pe care deja le poartă.

Ilie Năstase se însoară cu iubita tinerică! Când va avea loc nunta

Nunta are o semnificaţie aparte. Cununia civilă şi cea religioasă vor avea loc pe 8 august, data la care s-au cunoscut pentru prima dată. Atunci, Ilie Năstase se afla în proces de divorţ.

Cei doi s-au cunoscut într-un restaurant, iar Ilie Năstase a fost cel care a făcut primul pas pentru a o cuceri pe Ioana. Fostul tenismn i-a comandat un pahar de şampanie, după care au început să vorbească. Ioana Simion a confirmat că va deveni doamna Năstase în doar câteva luni.

‘Da, este adevărat, ne vom căsători într-o zi cu însemnătate pentru noi, când împlinim un an de relaţie. Pe 8 august 2018 ne-am întâlnit la mare, iar pe 8 august 2019 ne vom căsători. Ambele cununii vor avea loc în aceeaşi zi: mai mult decât actele, pentru mine este extrem de importantă cununia religioasă”, a declarat Ioana Simion, pentru Click!