News

Ilinca Vandici, victimă a depresiei postnatale. „Voiam copilul, dar nu ştiam cum să-l ţin, cum să-l alăptez.”

Verdict.ro
December 1, 2018 13:43 PM

Ilinca Vandici este o mămică fericită şi împlinită. Momentele petrecute alături de micuţul Zian sunt nepreţuite. Vedeta îşi adoră fiul, acesta oferindu-i clipe care îi încarcă pur şi simplu, bateriile.

Prezentatoarea emisiunii „FanArena” recunoaşte însă că, după ce a născut, a trecut printr-o adevărată dramă. Este vorba despre o afecţiune pe care o au multe femei imediat după ce aduc pe lume un copil.

Ilinca Vandici, victimă a depresiei postnatale. ”Mi s-a instalat o stare de panică, de frică, de nelinişte”

Ilinca a povestit că a avut o depresie postnatală. Vedeta a descris stările oribile prin care a trecut şi cum a reuşit să depăşească senzaţia că nu va face faţă maternităţii.

Doamnelor, când sunteţi însărcinate, este necesar să nu uitaţi să vă pregătiţi sufleteşte şi energetic pentru experienţa maternităţii. Să vă duceţi cât mai des la biserică şi să vă rugaţi sincer pentru binele vostru şi al copilului.

Eu nu am făcut asta, deşi sunt extrem de credincioasă, pentru că eram obosită după filmări sau găseam altceva de făcut. După naştere, zilele din spital au fost pentru mine debusolante…

Nu ştiam de ce întâmplă…Voiam copilul, dar nu ştiam cum să-l ţin, cum să-l alăptez.

În cea de-a doua zi de maternitate, după ce plecaseră toţi, am rămas singură cu copilul la sân, iar el a început să ţipe şi la un moment dat, am sărit cu el din pat, să-l plimb, şi aveam nişte dureri îngrozitoare după operaţie, cred că şi asta m-a marcat.

A doua zi, am văzut-o pe asistentă cât de repede îi face băiţă, cât de uşor îi este şi am simţit că mi se face rău pentru că m-am gândit că eu nu o să pot face asta niciodată”, a declarat vedeta potrivit Wowbiz.