News

Imagini de colecție cu Prințesa Madeleine a Suediei

adelina.duinea
June 10, 2019 15:05 PM

Pe 10 iunie, Prințesa Madeleine a Suediei a împlinit 37 de ani. Ducesa de Hälsingland și Gästrikland este mezina regelui Carl XVI Gustaf al Suediei și a Reginei Silvia a Suediei.

Pe aceeasi temaCe făcea Prințesa Diana pentru a-i atrage atenția Prințului Charles

Imagini de colecție cu Prințesa Madeleine a Suediei

Madeleine este a patra în ordinea succesiunii la tronul suedez. Prin tatăl ei, Madeleine este stră-stră-strănepoată a reginei Victoria a Regatului Unit.

Al patrulea nume al său, Josephine, este dat în onoarea străbunicii sale, Josephine de Leuchtenberg, regină a Suediei și a Norvegiei.

Prințesa Madeleine s-a născut la Palatul Drottningholm și a fost botezată la 31 august 1982. Pe 8 iunie 2013, la Stockholm, s-a căsătorit cu Christopher O’Neill, un om de afaceri de origine britanică.

Citește și: Meghan Markle – apariţie impecabilă la evenimentul Trooping the Colour 2019

S-au căsătorit în Capela Regală de la Palatul Regal, iar de atunci formează o familie fericită şi frumoasă. Prin 2010, Prinţesa Madeleine a rupt logodna cu un alt pretendent şi s-a mutat la New York, acolo cunoscându-l pe actualul său soţ.

S-au îndrăgostit imediat şi au format rapid un cuplu, anunţându-şi intenţiile de căsătorie în octombrie 2012. La nuntă, Prințesa a purtat o rochie creată de designerul italian Valentino, confecționată din organza de mătase şi dantelă în culoarea fildeşului, scrie OK! Magazine.

Prințesa Madeleine și Christopher O’Neill au trei copii. Prințesa Leonore (5 ani), Prințul Nicolas (4 ani) și Prințesa Adrienne (1 an).