News

Imaginile nevăzute cu Simona Halep, după câștigarea Trofeului de la Roland Garros! Outfitul cu care a întors privirile tuturor

alexandra dutu
June 11, 2018 13:00 PM

Simona Halep a trăit, sâmbătă, cel mai important moment din viața și cariera ei sportivă. Tenismena a câștigat primul ei turneu de grand slam, iar euforia victoriei încă nu s-a risipit.

Pe aceeasi tema

SIMONA HALEP

După momentele de entuziasm din teren, Simona Halep a sărbătorit alături de membrii familiei și ai staff-ului, oamenii care i-au fost mereu aproape de-a lungul carierei sale.

După bucuria din teren, tenismena noastră a renunțat la costumul de tenis și a strălucit alături de trofeul ei într-o rochie elegantă, neagră, cu umerii căzuți, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc vișinii. Simona și-a completat outfitul elegant cu trofeul de la Roland Garros și un zâmbet inconfundabil.

”Vă mulțumesc! Cel mai frumost moment din viața mea. Oameni grozavi. Persoane speciale. Întotdeauna alături de mine”, este mesajul postat de Simona Halep, alături de imaginile cu familia și membrii staff-ulului ei.