News

Iulia Vântur se întoarce din India pentru a prezenta Cerbul de Aur

andreea voicu
August 20, 2018 17:06 PM

Ediția cu numărul 50 a „Cerbului de Aur” va fi prezentată la Brașov de Iulia Vântur.

Pe aceeasi temaMama Mădălinei Ghenea, apariție impecabilă alături de fiica ei! Cât de frumoase sunt cele două împreună

Vedeta și-a luat liber de la proiectele din India pentru a prezenta festivalul care se va desfăşura în perioada 29 august – 2 septembrie. Tot potrivit Click!, Iulia ar putea veni alături de iubitul ei, Salman Khan, actorul indian cu o avere estimată la 260 de milioane de dolari care-i este partener de viață din anul 2012.

Actorul a mai fost în ţara noastră, în 2013, la Braşov şi la Sibiu, unde a avut câteva filmări pentru proiectele lui cinematografice, potrivit click.ro.

Televiziunea Română a anunţat că „Cerbul de Aur” de anul acesta va fi prezentat de Iulia Vântur şi de actorul italian Gabriel Garko, din serialul “Onoare şi respect”, deşi iniţial se credea că Mădălina Ghenea va fi prezentatoarea anului acesta.

Ce declară ea despre întoarcerea în România?

“Propunerea de a prezenta „Cerbul” a venit pe neaşteptate. Îmi aduc aminte că eram în Bangkok (n.r. în iunie), acolo unde aveam un show pentru IIFA (International Indian Film Academy). Mă bucur că TVR a considerat că mă potrivesc acestui eveniment. Iubesc muzica, e parte importantă a vieţii mele acum, mare parte a carierei mele am prezentat un talent show de succes (“Dansez pentru tine”), mă simt în elementul meu într-un astfel de format. Mă simt onorată să prezint o ediţie cu adevărat specială a „Cerbului de aur”.

Acest festival cu tradiţie, care ne-a oferit atât de multe amintiri frumoase, se întoarce după o pauză de 9 ani, într-un moment aniversar, 100 de ani de la Marea Unire. Sincer, când am primit propunerea de la TVR, m-am reconectat instant cu momentele din adolescenţă, mi-am amintit de serile frumoase din Piaţa Sfatului, de recitalurile pe care le aşteptam cu nerăbdare. Am luat decizia cu mare drag, de-abia aştept să revin în Piaţa Sfatului, să mă bucur de muzică, de spectacol”, a declarat Iulia pentru Click!, precizând și că nu îl cunoaşte pe colegul ei de prezentare.

“Nu l-am cunoscut încă pe Gabriel Garko, am auzit că e un actor foarte bun, iubit de public şi sunt convinsă că vom lucra bine împreună.”

Şi, chiar dacă venirea lui Salman este posibilă, Iulia a mai spus că echipa ei din India nu o va însoţi aici.

“Echipa mea din India îşi doreşte să ajungă în România, să viziteze ţara. Am prieteni care îşi doresc să vină cu mine în ţară, pentru că le-am povestit multe lucruri frumoase despre România, le-am arătat poze, filmări. E clar pe lista lor de călătorie, era cât pe ce să vină cu mine acum, însă nu aş avea destul timp să le prezint locurile de care sunt atât de mândră. Voi avea echipa din România lângă mine, cu care am lucrat foarte bine atâţia ani, va fi o bucurie să ne revedem. Mi-ar plăcea să vină şi părinţii mei la Braşov şi cred că şi lor, însă nu ştiu dacă voi avea destul timp să petrec cu ei şi merită să le dau toată atenţia mea. Vom decide atunci. Sper să reuşim”, a mai declarat vedeta.

Legat de ţinutele cu care va urca pe scenă, Iulia a precizat că de ele se va ocupa Eniko Szanto, stilista care i-a ales vestimentația ani buni la „Dansez pentru tine”. Iulia evidențiază și faptul că deși apreciază această oportunitate care s-a ivit în România, Iulia nu-şi neglijează cariera din India.

“Tocmai am lansat o nouă piesă, compusă de Himesh Reshammiya pentru filmul Genius, se numeşte „Pyar de, Pyar le”, iar videoclipul va apărea în următoarele săptămâni. Şi mai lucrez la un proiect diferit, ce va începe foarte curând. Voi povesti la momentul oportun. Şi în continuare înregistrez piese în studio”, a mai declarat Iulia pentru Click!

Festivalul va avea un format special cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului, spectacolul România Centenar şi evenimente adiacente.

La jumătate de veac de la prima ediţie a Cerbului de Aur, pe scena Festivalului vor susţine recitaluri James Blunt, Amy Macdonald, Andra, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Humans, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira, Edvin Marton și vedeta Galei, Nicole Scherzinger.