News

Iulia Vântur serbează aniversarea mamei ei

adelina.duinea
December 6, 2018 09:55 AM

Iulia Vântur a ales să plece din România și să o ia de la capăt. Desigur că aceasta se întoarce periodic în țară. Vedeta serbează azi aniversarea mamei sale. Cu ocazia evenimentului special, Iulia a publicat o fotografie alături de un mesaj pe contul său de Instagram.

Iulia Vântur serbează aniversarea mamei ei

Vedeta duce dorul țării natale însă se bucură de un succes răsunător în India.

„În India cânt. Avem viză de lucru. Am lansat patru cântece noi, urmează alte două. Cele patru au fost pentru două filme. Am experimentat rapul pentru prima oară în viața mea. M-am obișnuit cu tot ce e acolo. Orice țară are plusuri și minusuri. Ideea e să vezi lucrurile bune. Am învățat să apreciez mai mult țara noastră.

(..) Mă relaxez la o fermă, la o casă de vacanță pe care o avem undeva într-un loc foarte frumos. E și un munte pe care m-am cățărat de câteva ori. A devenit prietenul națiunii (Salman Khan n.r). Nu se poate să nu discutăm despre el. Săracul nu se simte foarte bine dacă nu vorbim despre el. E fericit, e bine, a lansat un film și se află în America”, a povestit Iulia Vântur despre experiența din India și despre Salman Khan, potrivit Știri Mondene.