News

Jennifer Lopez, despre a patra ei căsătorie: „Îmi doresc o nuntă mare”

adelina.duinea
June 15, 2019 16:40 PM

Jennifer Lopez visează la o ceremonie religioasă pentru căsătoria ei cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez. Ceremonia va marca al patrulea mariaj al artistei de origini latine.

Pe aceeasi temaBeyonce, mireasă pentru a doua oară! Rochia a costat 10 000 de dolari!

Jennifer Lopez, despre a patra ei căsătorie: „Îmi doresc o nuntă mare”

Cântăreața în vârstă de 49 de ani a făcut numeroase dezvăluiri în timpul promovării turneului ei It’s My Party. Cu doar trei luni în urmă, cuplul s-a logodit, asta , desigur, după doi ani de relație.

Întrebată când va face marele pas, artista a mărturisit: „Curând. Curând. Nu curând-curând, dar anul viitor. Îmi doresc o nuntă mare și în biserică de data asta”.

„Niciuna dintre celelalte căsătorii ale mele n-au fost în biserică și am mai fost căsătorită de trei ori. O dată nouă luni, o dată 11, așa că astea nu prea contează pentru mine. Dar cu Marc (Anthony) am fost căsătorită 10 ani și am doi copii.”

Citește și: Kim Kardashian și Kanye West aniversează cinci ani de căsnicie

Jennifer și fostul ei soț, Marc Anthony, împărtășesc doi copii în vârstă de 11 ani, Max și Emme. Cuplul s-a despărțit în 2011, iar divorțul s-a finalizat în 2014, după 10 ani de căsnicie. Înaintea acestuia, Jennifer a fost căsătorită cu Ojani Noa și cu dansatorul și coregraful Cris Judd. A fost logodită de șase ori.

„Eram foarte tânără când am încercat să mă căsătoresc primele două dăți. Zic „încercat” pentru că în viață pare că suntem mereu înconjurați de oameni, însă singurătatea se simte. De aceea am vrut întotdeauna să fiu cu cineva.

Am simțit că dacă mă voi căsători, voi avea mereu pe cineva. Nu așa funcționează viața însă. Este un motiv greșit pentru a te căsători. Trebuie să faci acest pas când găsești pe cineva care te face mai bun.”

Sursă: E! News