News

Jennifer Lopez nu se grăbește să se mărite cu Alex Rodriguez

andreea voicu
May 29, 2019 16:48 PM

A fost cerută în căsătorie cu mare fast, însă nu dorește să se mărite prea curând. În luna martie a acestui an, Jennifer Lopez s-a logodit, ea primind un enorm inel cu diamant de la iubitul său, Alex Rodriguez. Artista și fostul star de baseball Alex Rodriguez sunt împreună de doi ani.

Jennifer Lopez nu se grăbește să se mărite cu Alex Rodriguez

Cu toate că au o relație frumoasă, cântăreața a declarat că momentan nu se grăbește să își organizeze nunta. Jennifer Lopez a recunoscut că nu își dedică prea mult timp organizării căsătoriei cu Alex Rodriguez. Deși a încercat să planifice unele aspecte ale nunții, ea a conchis că programul încărcat i-a dat toate planurile peste cap.

‘Noi chiar vedem acest lucru care va dura pentru totdeauna și nu vremca totul să iasă bine. Nu ne grăbim’, a mărturisit artista.

Jennifer Lopez este ocupată cu filmările pentru pelicula ‘Hustlers’, care se va lansa la finalul anului, dar și cu turneul solo ‘Its My Party Tour’. Acest turneu se desfășoară între 7 iunie și 27 iulie și va avea ca scop sărbătorirea împlinirii vârstei de 50 de ani.

‘Va fi un turneu de concert. Vom dansa, cânta, ne vom distra, vreau să creez o atmosferă diferită de ce am avut până acum. Anul acesta este un an foarte important pentru mine. Vreau să am un moment special și să îl împărtășesc cu fanii mei’, a mărturisit J. Lo despre turneul său. 

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de 3 ori. Prima dată cu ospătarul cubanez Ojani Noa, a doua oară cu dansatorul Criss Judd, iar a treia oară cu solistul Marc Anthony, cu care are gemenii în vârstă de 11 ani.

Sursa: etonline.com