News

Jessica Alba a deschis ușa casei sale în valoare de 10 milioane de dolari

adelina.duinea
May 26, 2019 13:40 PM

Bine ați venit în locuința Jessicăi Alba!

Actrița în vârstă de 38 de ani a deschis ușa casei sale din Beverly Hills pentru numărul din iunie al revistei Architectural Digest. Cei trei copii ai ei, Honor (10 ani), Haven (7 ani) și Hayes (1 an), au fost alături de actriță pe tot parcursul turului.

Jessica Alba a deschis ușa casei sale în valoare de 10 milioane de dolari

Jessica și soțul ei, Cash Warren, și-au dorit să încorporeze în decorarea locuinței lor materiale și culori frumoase. În același timp, cuplul și-a dorit ca întreg spațiul să fie kid-friendly. De asemenea, Jessica a solicitat utilizarea cât mai multor materiale naturale.

În ceea ce privește estetica, actrița a optat pentru un vibe aflat la granița dintre vintage și modern. Jessica a apelat la Ellen DeGeneres și Portia De Rossi, care au introdus-o designerilor de interior Kathleen și Tommy Clements.

Citește și: Cum arată casa de 39 de milioane de dolari în care locuiește Tom Ford

„Mergeam în timpul vacanțelor la petreceri organizate în locuința lor (Elle și Portia). Plecam mereu zicându-ne «casa lor este genială!»”, a mărturisit actrița pentru revistă.

Renovarea a durat 18 luni, iar cuplul crede că a meritat. Locuința include o frumoasă grădină cu piscină și o superbă bucătorie complet dotată. „Am visat la această bucătărie probabil întreaga mea viață. Iubesc să gătesc.”

Citește și: Cum arată casa în care a locuit Karl Lagerfeld! Locuința este spectaculoasă

Casa are un living cu șemineu și un salon elegant pentru cină. Pentru mai multe imagini nu ratați clipul de mai jos!

Sursă: www.eonline.com