News

Jessie J a mărturisit că nu poate avea copii!

adelina.duinea
November 16, 2018 10:44 AM

Recent, Jessie J a mărturisit că are probleme de fertilitate, ceea ce înseamnă că nu poate avea copii. Vedeta a declarat că vestea i-a fost dată cu patru ani în urmă, însă a decis să păstreze secretul până în acest moment.

Jessie J a mărturisit că nu poate avea copii!

Jessie J, în vârstă de 30 de ani, a visat că va deveni mamă în următorii ani, indiferent de mijloacele la care va fi nevoită să apeleze, scrie The Mirror.

Înainte de a interpreta piesa „Four Letter Word”, de pe ultimul său album, cântăreața a spus publicului: „Mi s-a spus în urmă cu patru ani că nu voi putea avea copii niciodată”.

„Nu vă spun acest lucru pentru simpatie deoarece sunt una din milioanele de femei și bărbați care au trecut prin asta și vor trece prin asta”, a continuat ea.

Oferind cuvinte de încurajare și sfaturi altor persoane care trec prin probleme similare privind fertilitatea, Jessie a continuat.

„Nu poate fi ceva ce ne definește. Am vrut să scriu acest cântec pentru mine în momentul meu de durere și tristețe. Am vrut totodată să îmi ofer fericire, să ofer altor oameni ceva ce pot asculta în acel moment când devine foarte greu.

Așadar dacă ați experimentat așa ceva sau dacă ați văzut pe altcineva care trece prin așa ceva sau a pierdut un copil, atunci să știți că nu sunteți singuri în durerea voastră. Mă gândesc la voi când interpretez această piesă”, a încheiat artista.

Jessie J a declarat, în anul 2013, că își dorește să aibă copii și că vrea să își întemeieze o familie „cât mai curând”.

În prezent, vedeta are o relație cu actorul Channing Tatum. Acesta s-a aflat în public la show-ul susținut la Royal Albert Hall.