News

Joe Jonas și Sophie Turner s-au căsătorit într-o ceremonie secretă în Vegas! Ce au purtat mirii

adelina.duinea
May 2, 2019 09:17 AM

Joe Jonas și Sophie Turner s-au căsătorit în secret în Las Vegas. După o seară agitată, petrecută la Billboard Music Awards, cuplul și-a spus „DA!”.

Primul indiciu al ceremoniei a apărut pe contul de Instagram al artistului american Diplo. DJ-ul a publicat un videoclip în care actrița Sophie Turner este surprinsă într-o rochie albă, pășind în capela din Vegas alături de Joe și de frații săi.

Joe Jonas și Sophie Turner s-au căsătorit într-o ceremonie secretă în Vegas!

Ce au purtat mirii?

Entertainment Tonight a confirmat ceremonia publicând o copie a certificatului de căsătorie obținut în această dimineață. Alte filmări postate ulterior o surprind pe actriță pășind către altar, înconjurată de familie și prieteni.

Ținuta tinerei a fost completată printr-un voal și un superb buchet alb. Muzicienii country Dan și Shay au interpretat hitul lor „Speechless” în timp ce actrița se îndrepta încet spre altar.

 

Diplo a intrat ulterior live pe contul personal de Instagram pentru a arăta cuplul recitându-și jurămintele în fata un bărbat costumat în Elvis.

Luna trecut, în cadrul unui interviu, Sophie a vorbit despre planurile sale de nuntă. Mai mult decât atât, actrița a vorbit despre una dintre cele mai bune prietene ale ei, actrița Maisie Williams. „Nu știu de ce se gândește la ce vrea să poarte la nuntă. Va primi rochia de domnișoară de onoare! Este domnișoara mea de onoare. Una dintre cele două”, a dezvăluit atunci actrița.

La aproape doi ani de când s-au logodit, Joe și Sophie au făcut pasul cel mare. Cuplul a anunțat oficial logodna în luna octombrie a anului 2017. Joe și Sophie sunt împreună din anul 2016 și continuă să fie extrem de discreți în privința relației lor.

La începutul lunii martie, trupa „Jonas Brothers” s-a reunit. Cu ocazia lansării noului lor single „Sucker”, Joe, Nick și Kevin au fost protagoniștii unui interviu de senzație în cadrul emisiunii „The Late Late Show with James Corden”.

Pe parcursul materialului, Joe a mărturisit că el și iubita lui, actrița Sophie Turner, vor face pasul cel mare în vara acestui an. Iată, însă, că s-au răzgândit!

Citește și: Taylor Swift, victima unui hărțuitor! A intrat în casa artistei prin efracție