News

John Legend, numit cel mai sexy bărbat în viață din 2019

iulia.statie
November 14, 2019 11:35 AM

Există un alt bărbat sexy pentru anul acesta! Blake Shelton a făcut onorurile de a anunța cel mai nou bărbat sexy în viață, în emisiunea The Voice, fiind nimeni altul decât unul dintre colegii lui jurați, John Legend!

Pe aceeasi temaChrissy Teigen și John Legend - apariție fabuloasă la Premiile Emmy 2018

La doi ani după ce Blake Shelton a fost numit de către People ‘Cel mai sexy bărbat în viață’, John Legend a primit și el această onoare în 2019.

Blake chiar a ținut să spună el veștile în episodul din 12 noiembrie din The Voice. Ba chiar, el i-a oferit colegului său un cadou – o pereche de pantaloni scurți de denim, pe care scria ‘VEGOTSMA’.

Da, în mai puțin de un an, John a completat premiile EGOT (Emmy, Grammy, Oscar și Tony) cu distincția de a fi numit ’Cel mai sexy bărbat în viață’ și câștigarea sezonului 16 din The Voice.

John Legend, numit cel mai sexy bărbat în viață din 2019

Deci, ce simte Chrissy Teigen, soția lui, despre toatea acestea?

“Este mândră de mine.”, a dezvăluit John.

“Glumește pe seama mea mereu, dar nu a fost răutăcioasă cu privire la acest lucru. Chiar este mândră. În sfârșit mi-am impresionat soția!”, a adăugat el.

Bineînțeles, o să putem să îl admirăm pe Legend pe coperta People. El va lua acest titlu de la Idris Elba, ce a câștigat în 2018.

El nu este singurul jurat din The Voice ce a primit acest premiu. Blake Sheldon a fost numit ‘Cel mai sexy bărbat în viață’ în 2017 și fostul jurat, Adam Levine, în 2013.

De asemenea, Dwayne Johnson a câștigat acest titlu în 2016, David Beckham în 2015 și Chris Hemsworth în 2014.

Între timp, Richard Gere, Brad Pitt, George Clooney și Johnny Depp sunt singurele vedete ce au primit această distincție de două ori, deci John încă are multe lucruri de demonstrat! Abia așteptăm să vedem ce va scrie Crissy despre acest lucru pe Twitter!

Sursă: HollywoodLife