News

Julia Roberts a aniversat 17 ani de căsnicie cu Danny Moder! Cum au marcat evenimentul

andreea voicu
July 9, 2019 12:40 PM

Julia Roberts a aniversat 17 ani de căsnicie cu Danny Moder, deși în ultimele luni au tot apărut zvonuri că mariajul lor ar fi pe butuci. Ei bine, cei doi se iubesc mai mult oricând și au dorit să spulbere aceste bârfe.

Pe aceeasi temaJulia Roberts și-a creat cont de Instagram! Care a fost prima imagine postată

Actrița a publicat pe Instagram o fotografie, în onoarea aniversării a 17 ani de căsătorie cu soțul ei, alături de un mesaj emoționant: ‘17 Years💖 #TheWheelieKingsWife’. 

Julia Roberts a aniversat 17 ani de căsnicie cu Danny Moder

În imaginea respectivă, Julia poartă un tricou care are imprimată o poză cu partenerul ei.

Julia Roberts și Danny Moder s-au căsătorit în 2002, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei „The Mexican”. Danny era simplu cameraman. Cei doi au împreună trei copii: Henry Daniel (12 ani) și gemenii Hazel Patricia și Phinnaeus „Finn’ Walter (14 ani).

Actrița mărturisea că secretul unei căsnicii fericite este să îți arăți afecțiunea față de celălalt în fiecare moment al vieții: ‘Dacă mergem împreună la serviciu și ne întoarcem împreună acasă, odată ajunși, nu mai discutăm despre cum ne-a fost ziua, facem acest lucru în mașină. Așa că ne rămâne timp de petrecut împreună, ceea ce este minunat’. 

 

View this post on Instagram

 

💖17 Years💖 #TheWheelieKingsWife💫

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on