News

Justin Timberlake, surprins cu o altă femeie de mână! Actorul este însurat cu Jessica Biel

iulia.statie
November 24, 2019 13:26 PM

Justin Timberlake a fost surprins ținându-se de mână cu actrița Alisha Wainwright, într-un pub din New Orleans, Louisiana. În pozele obținute de The Sun, artistul și actrița stăteau la o masă împreună și se poate vedea că ei se țineau de mână.

Pe aceeasi temaJustin Timberlake, incident neașteptat la Paris Fashion Week

În altă poză, Alisha îl atingea ușor pe Justin pe genunchi. Se pare că artistul a uitat de verighetă și a decis să iasă în oraș cu o altă femeie.

Într-un alt video, el o ia pe actriță în brațe. Deși videoclipurile și pozele pot ridica anumte întrebări, un reprezentant al Alishei le-a spus celor de la HollywoodLife că „ei filmează pentru o peliculă unde personajele lor sunt într-o relație. Nu există fapte pentru alte zvonuri în afară de faptul că ei muncesc împreună”.

Totuși, un martor a declarat pentru HollywoodLife tot ce s-a întâmplat acolo.

Justin Timberlake, văzut cu altă femeie de mână

„Nu s-au sărutat, îmbrățișat sau arătat semne de afecțiune. Deci, orice s-a întâmplat acolo, s-a văzut în poze, nimic mai mult”, a declarat sursa.

Justin va juca rolul principal în Palmer, un film despre starul echipei de fotbal din liceu, Eddie Palmer, ce a fost eliberat din închisoare și se întoarce în orașul său natal.

Eddie trebuie să se confrunte cu trecutul său imediat ce se întoarce în oraș și începe să se atașeze de un băiețel ce a fost abandonat de mama sa.

Alisha joacă și ea în același film, personajul ei fiind Maggie Hayes, însă nu există mai multe detalii despre aceasta.

Producția este făcută de aceeași regizori ce au realizat filmului Green Book. Pelicula marchează întoarcerea artistului pe marile ecrane, după comedia din 2017, Wonder Wheel.

Justin Timberlake s-a căsătorit cu actrița Jessica Biel, în 2012 în Italia, după 5 ani de relație. Cei doi s-au despărțit la un moment dat în 2011, însă s-au împăcat foarte repede.

„Tu mă inspiri, ești un exemplu pentru Silas și inspiri pe toată lumea din jurul tău – fani, prieteni și familie – să muncească din greu și să pună multă pasiune în ce fac la fel cum faci tu. Sunt fericită pentru tine și sunt fericită pentru noi. Sunt fanul tău numărul 1. Te iubesc”, a scris soția sa.

Cei doi au fost ultima oară văzuți la o petrecere de Halloween și sunt părinții unui băiețel pe nume Silas, în vârstă de patru ani.