News

Kate Middleton, înșelată de prințul William? Cine este presupusa amantă

Verdict.ro
April 9, 2019 10:57 AM

Potrivit presei internaționale, Kate Middleton și prințul William ar avea probleme în mariaj. Săptămâna trecută, zvonuri cu privire la o posibilă aventură a ducelui de Cambridge au încărcat primele pagini ale ziarelor din Marea Britanie și nu numai.

Kate Middleton, înșelată de prințul William? Cine este presupusa amantă

Potrivit VIVA!, întreaga poveste a pornit de la jurnalista Nicolle Cliffe. Acesta din urmă a făcut o serie de declarații pe Twitter, amintind și că publicația The Sun a scris recent despre faptul că marchizii de Cholmondeley ar fi căzut în dizgrație la Palatul Kensington.

Rose Hanbury, una dintre cele mai bune prietene ale ducesei de Cambridge, și soțul ei nu mai fac parte din anturajul ducilor de Cambridge. Cu toate acestea, The Sun a primit o notificare din partea Palatului Kensington în care se specifică faptul că o astfel de relație nu a existat.

Citește și: Care e singura femeie care o face pe Kate Middleton geloasă

Rose (35 de ani) este căsătorită cu David Cholmondeley (58 de ani), al șaptelea marchiz de Cholmondeley. Cuplul s-a căsătorit în 2009 la Chelsea Town Hall, după doar o zi de la anunțarea logodnei. Împreună, Rose și David au trei copii: gemenii Alexander și Oliver, precum și o fiică numită Iris.

Înainte de a deveni marchiză, Rose a lucrat ca model pentru compania Storm Models. Rose și David s-au numărat printre invitații de la nunta ducilor de Cambridge din anul 2011.

Citește și: Cu cine s-a luptat prințul William pentru inima lui Kate Middleton! Cine e fostul iubit al ducesei

Atât Rose, cât și Kate au luat în considerarea varianta de a da în judecată persoanele și publicațiile care au pornit și propagat zvonul cu privire la o posibilă aventură între prințul William și Rose.

Este posibil ca un sâmbure de adevăr să existe, certă fiind distanțarea dintre Kate și Rose. Kate Middleton a păstrat tăcerea și a depășit momentul cu eleganță.

Sursă: https://www.express.co.uk/news/royal