News

Kate Middleton se retrage din viața publică până în octombrie! Motivul deciziei

alexandra dutu
June 12, 2018 13:34 PM

Kate Middleton a fost în centru atenției la festivitatea de celebrare a zilei de naștere a Reginei Elisabeta, Trooping The Colour, însă a decis să ia o pauză de la aparițiile publice, cel puțin până în toamnă.

Pe aceeasi tema

Meghan Markle, obligată să facă reverențe în fața lui Kate Middleton! Motivul uluitor

Kate Middleton a devenit mamă pentru a treia oară în aprilie, când l-a adus pe lume pe Prințul Louis. Nunta regală a Prințului Harry cu Meghan Markle și festivitatea de elebrare a zilei de naștere a Reginei Elisabeta, Trooping The Colour, au determinat-o pe ducesa de Cambridge să-și amâne concediul de maternitate până după acestea.

Acum, Kate Middleton a decis să ia o pauză de la aparițiile publice, cel puțin până în toamnă și să se dedice întru totul creșterii copiilor.

”Kate se va rezuma la îndatoririle regale, după ce a decis să-și prelungească concediul de maternitate luat după nașterea Prințului Louis până, cel mai probabil, în toamna acestui an”, a dezvăluit expertul regal Richard Fitzwilliams, potrivit express.co.uk.

Biograful regal Duncan Larcombe a confirmat și el că este un obicei respectat de toate femeile din Familia Regală: ”Este o tradiție pentru proaspetele mămici din familia Regală să-și ia o pauză de șase luni de la angajamentele oficiale”.