News

Kate Middleton și Regina Elisabeta au participat la Chelsea Flower Show. Ce au purtat cele două

andreea voicu
May 24, 2019 13:54 PM

Kate Middleton, Prințul William și Regina Elisabeta au participat în urmă cu câteva zile la Chelsea Flower Show, un spectacol floral organizat la Royal Horticultular Society din Londra. Acest eveniment este unul dintre preferatele familiei regale britanice, iar Ducesa de Cambridge și Regina au dorit să se fie în centrul atenției, ca deobicei.

Pe aceeasi temaCarmen Brumă, apariție impecabilă pe covorul roșu, la Petrecerea Viva!

Regina Elisabeta a II-a a fost ultima care a sosit la eveniment, iar ducii de Cambridge au fost cei care au întâmpinat-o. Regina a venit să viziteze grădina realizată de Kate Middleton, aceasta fiind extrem de încântată când a văzut-o pe suverană.

Kate Middleton și Regina Elisabeta au participat la Chelsea Flower Show. Ce au purtat cele două

Dacă până acum, membrii familiei regale erau destul de rezervați în a-și afișa în public afecțiunea, de data aceasta, ei au fost surprinși într-o ipostază destul de surprinzătoare. Kate Middleton a fost surprinsă în timp ce o pupa pe obraz pe bunica soțului său, Regina Elisabeta. Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru și mai ales în public. Nici Prințul William nu a fost rezervat cu gesturile tandre. A luat-o în brațe pe bunica lui și a pupat-o pe obraji.

Ea și prințul William i-au oferit Reginei un tur al grădinii, iar aceasta a părut foarte încântată de proiectul ducesei de Cambridge, intitulat „Înapoi la natură’. Mai mult de atât, Ducesa de Cambridge i-a explicat că toate bețele din grădină au fost adunate de la casa lor de la țară din Anmer Hall, pe care le-a strâns cu ajutorul copiilor.

Cu prilejul acestuia eveniment floral, Regina Elisabeta a optat pentru o rochie colorată cu imprimeu și un palton verde-deschis, iar Kate Middleton  a purtat o rochie înflorată, în ton cu evenimentul. În picioare, ducesa de Cambridge a purtat o pereche de pantofi decupați, de culoare bej, cu toc ortopedic.

Sursa: news.com