News

Kate Middleton, singură de ziua ei? Prințul William nu îi va fi alături soției la împlinirea a 37 de ani!

irina.letitia
January 9, 2019 10:53 AM

Ziua ducesei de Cambridge se apropie cu pași repezi! Kate Middleton va împlini săptămâna viitoare frumoasa vârstă de 37 de ani, însă se pare că aniversarea ei o va surprinde singură.

Soțul său, prințul William are alte planuri pe data e 9 Ianuarie, cum ar fi să se onoreze un angajament oficial regal, în onoarea aniversării celor 30 de ani de la înființarea serviciului de Ambulanța Aeriană din Londra. Evenimentul este unul cu o semnificație aparte pentru duce, având în vedere că el însuși a servit ca pilot de ambulanță aeriană,.

Confom programului oficial al evenimentului,  prințul William se va întâlni cu organizația de caritate la Spitalul Royal London din Whitechapel, unde se va alătura personalului, pacienților și familiilor lor la o petrecere de ceai, marchând astfel aniversarea.

Nu este neobișnuit ca membrii casei regale să onoreze apariții publice solo sau în cuplu, în zilele care coincid cu un eveniment de familie. În noiembrie de exemplu, prințul William și Kate au vizitat centrul de caritate Centrepoint, cu doar câteva ore înainte de a participa la aniversarea de 70 de ani a prințului  Charles, la Palatul Buckingham.

Tinând cont că cei doi copii mai mari ai cuplului – Principele George, de 5 ani, și Prințesa Charlotte în vârstă de 3 ani – vor reveni la școală săptămâna viitoare, după vacanța de Crăciun, Kate va petrece cel mai probabil cea mai mare parte a zilei cu Prince Louis, în vârstă de 8 luni. Este preconizată însă o ceremonie restrânsă în familie, pentru a o sărbători pe ducesă.