News

Kate Middleton speră la împăcarea dintre Harry și William! Ce a declarat

iulia.statie
November 1, 2019 15:43 PM

În ultimul timp, toată atenția este în jurul lui Meghan Markle și al Prințului Harry.

Pe aceeasi temaCât i-a costat pe Prințul Harry și Meghan Markle să își renoveze noua casă

De la turul din Africa sau interviul extrem de personal pentru un documentar cu cei doi, până la începerea procedurilor legale pentru a da în judecată tabloidele, toată lumea se întreabă care este următorul pas al Ducilor.

Kate Middleton speră la împăcarea dintre Harry și William, însă vrea să stea departe de dramă

Se pare că relația dintre Prințul Harry și fratele său, Prințul William, a avut de suferit, lucru confirmat chiar de Harry în documentar.

O sursă le-a dezvăluit celor de la Us Weekly că Ducesa Kate Middleton este foarte îngrijorată privind relația dintre cei doi frați, însă dorește totuși să stea departe de această dramă.

Ducesa de Cambridge nu a făcut până acum declarații despre noul documentar sau despre declarațiile lui Harry sau Meghan.

 „Deși o îngrijorează fericirea lui Harry și a lui Meghan, ea preferă să stea departe de dramă. Ea speră totuși că William și Harry vor lăsa trecutul în urmă”, a dezvăluit sursa.

„Detestă să îi vadă pe Markle și Harry așa de triști”, a adăugat aceeași sursa.

Prințul Harry a vorbit recent despre relația pe care o are în acest moment cu fratele său.

„„Suntem frați, mereu o să fim frați. O să fiu mereu acolo pentru el și el mereu o să fie pentru mine. Nu ne vedem așa mult acum așa cum o făceam în trecut pentru că suntem ocupați, dar îl iubesc foarte tare.”, a dezvăluit acesta.

Sursă: Elle