News

Katy Perry și Orlando Bloom au amânat nunta! Care este motivul

iulia.statie
December 5, 2019 15:49 PM

Deși fanii devin din ce în ce mai curioși privind nunta lui Katy Perry cu Orlando Bloom, se pare că ziua cea mare a fost amânată.

Pe aceeasi temaOrlando Bloom speră să devină din nou tătic!

La cum sunt lucrurile, ceremonia nu o să aibă loc anul acesta. Dar sî ne relaxăm puțin, motivul nu este unul dramatic!

„Ei au vrut să se căsătorească foarte repede dar în timp ce programau tot ce au de făcut pentru anul acesta și-au dat seama ca ar fi dificil. Nunta trebuia să aibă loc în septembrie, apoi în decembrie iar acum la începutul anului viitor”, le-a spus o sursă celor de la E! News.

Katy Perry și Orlando Bloom au amânat nunta! Care este motivul

„Trebuie să se descurce cu organizarea pentru că Perry are idei grandioase cu privire la unde și ce vrea să facă cu privire la ceremonie”, a continuat sursa.

Totuși, cei doi încă plănuiesc să organizeze două ceremonii. Și da, toți cei ce o să fie invitați vor călători pentru a participa la nuntă.

„Deja au făcut lista de invitați și au rezolvat și multe alte lucruri. Ei speră să finalizeze totul repede pentru că abia așteaptă să se căsătorească”, a dezvăluit sursa.

Este o perioadă destul de aglomerată acum, mai ales pentru Katy. Pe lângă filmările pentru noul sezon din „American Idol”, artista a lansat de curând primul ei videoclip pentru sărbători numit „Cozy Little Christmas”.

Ea are și concerte de susținut pentru iHeartRadio și Jingle Ball organizat de 102.7 KIISFM în Los Angeles.

Deși sunt foarte ocupați, cei doi rămân mai atașați unul de celălalt ca niciodată. După ce actorul a cerut-o pe artistă în căsătorie de Valentine’s Day, cei doi au împărtășit câte ceva din relația lor, mai ales pe Instagram.

„Inițialele noastre formează O.K și așa o să fie”, a scris Katy pe Instagram.

„Katy este foarte fericită. Ea mereu a spus că dragostea pe care Orlando o are pentru ea a fost diferită față de orice a simțit până acum”, le-a spus o sursă în trecut celor de la E!.