News

Kendall Jenner a pus punct relației cu baschetbalistul Ben Simmons

andreea voicu
May 24, 2019 17:59 PM

Despărțire în showbiz-ul internațional! Kendall Jenner a pus punct relației cu baschetbalistul Ben Simmons. Vestea vine la câteva zile după ce s-a speculat că cei doi urmează să se căsătorească.

Pe aceeasi temaColaborarea anului: Giambattista Valli x H&M! Când se lansează prima colecție

Potrivit unei surse apropiate din preajma cuplului, Kendall Jenner și Ben Simmons au dorit să ia o ‘pauză’  în relație. Modelul în vârstă de 23 de ani și baschetbalistul de la Philadelphia 76ers, de 22 de ani, au fost surprinși împreună prima oară în mai 2018.

Kendall Jenner a pus punct relației cu baschetbalistul Ben Simmons

Kendall Jenner a confirmat relația abia în februarie 2019, în timpul unei apariții la show-ul Ellen DeGeneres. Tot atunci, într-un interviu pentru Vogue, sora lui Kim Kardashian era sceptică în ceea ce privește relația cu Ben Simmons. 

‘Sunt foarte tânără și acum mă simt ca relațiile nu sunt întotdeauna super-sigure și nu vreau să acord prea multă atenție pentru ceva ce nu știu dacă este de durată sau ce va urma pe termen lung. Cu siguranță o să mă logodesc într-o bună zi, dar nu acum’, mărturisea Kendall Jenner.

Kendall Nicole Jenner este un model de renume. Surorile sale sunt Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian și Kylie Jenner, părinții ei fiind Kris Jenner și Bruce Jenner. Ea apare în serialul american „Keeping Up with the Kardashians”.

Kendall Jenner a fost în 2018 unul dintre cele mai bine plătite modele in lume, obținând venituri de 22,5 de milioane de dolari în perioada iunie 2017- iunie 2018.

Sursa: wmagazine.com