News

Kim Kardashian, detalii despre botezul copiilor ei. Ce loc special a ales Kim

iulia.statie
October 11, 2019 16:19 PM

Kim Kardashian i-a botezat pe Saint, Chicago și Psalm în Armenia. Starul a împărtășit cu fanii câteva fotografii de la evenimentul emoționant.

Pe aceeasi temaAșa mamă, așa fiică! Kylie Jenner și Khloe Kardashian s-au asortat cu fiicele lor, de Crăciun

Kim Kardashian, detalii despre botezul copiilor ei. Ce loc special a ales Kim

Călătoria făcută de Kim în Armenia a fost foarte specială, ea botezându-și acolo cei trei copii, pe Saint, Chicago și Psalm. Kim a fost însoțită doar de sora ei, Kourtney Kardashian. Cele două au plecat împreună cu copiii, Kourtney aducându-i cu ea pe Mason, Reign și Penelope Disick.

La câteva zile de la evenimentul emoționant, vedeta a împărtășit cu fanii câteva imagini pe un site de socializare. North, fata cea mare a vedetei, a purtat un costum din doua piese, alb, iar Kim a ales o rochie bej foarte lungă.

O altă dezvăluire total neașteptată a făcut Kim, una la care nimeni nu se aștepta: „Mulțumesc Armenia pentru o călătorie pe care nu o voi uita. Sunt foarte fericită pentru că am fost botezată alături de copiii mei la Catedrala din Armenia.”

Nu se știe dacă și North a fost botezată în Armenia. Fetița vedetei a mai fost botezată în Ierusalim, când avea 22 de luni.

Botezul lui North a avut loc în 2015, conform The Jerusalem Post, la Catedrala St. James. „Ei au fost special pentru botez la Ierusalim. Întotdeauna au visat să ajungă acolo. Erau într-un cartier armenes și acest eveniment a avut loc într-o biserică foarte veche.”

De asemenea, Kim a declarat că experiența din Ierusalim a fost minunată. „Pentru familia mea, faptul că North a fost botezată în Ierusalim a fost o experiență minunată. Eu și Kanye suntem foarte recunoscători.”, a explicat Kim.

Tatăl surorilor Kardashian, Robert Kardashian, era de origine armeană și în ultimii ani fiicele lui au încercat să descopere cât mai multe.

Soțul lui Kim Kardashian, Kanye West, nu a fost prezent la eveniment.

Sursă: Elle