News

Kim Kardashian și Kanye West aniversează cinci ani de căsnicie

adelina.duinea
May 25, 2019 09:52 AM

Cu cinci ani în urmă, pe 24 mai 2014, Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit într-o emoționantă ceremonie în Italia. Cinci ani mai târziu, cuplul a sărbătorit frumosul eveniment la restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica, regiune Californiană.

Pe aceeasi temaAșa mamă, așa fiică! Kylie Jenner și Khloe Kardashian s-au asortat cu fiicele lor, de Crăciun

Kim Kardashian și Kanye West aniversează cinci ani de căsnicie

Nu sărbătoresc doar cinci ani de mariaj, ci și venirea pe lume a celui de-al patrulea copil al cuplului. Împreună, Kim și Kanye mai au două fiice, North (5 ani) și Chicago (1 an), și un fiu, Saint (3 ani). Pentru cel de-al doilea fiu, cuplul a ales numele Psalm North.

La nunta sa din 2014, Kim a purtat o superbă rochie semnată Givenchy. Piesa a fost creată de designerul Riccardo Tisci, prieten apropiat al cuplului. Asemenea lui Kim, în mai 2018, Meghan Markle, actuală Ducesă de Sussex, a pășit către altar într-o rochie Givenchy.

Citește și: Kim Kardashian, ținute spectaculoase la deschiderea expoziției create în onoarea designerului Thierry Mugler

De această dată, însă, piesa a fost creată de Clare Waight Keller. Rochia lui Kim cu mâneci lungi din dantelă și cu spatele gol a cucerit inimile fanilor ei din întreaga lume! Imagini în GALERIA FOTO!

De ce au ales o mamă-surogat?

La începutul lunii mai, familia Kardashian-West s-a mărit de la cinci la șase membri. Ca şi-n cazul micuţei Chicago, al treilea bebeluș al cuplului, ultimul băiețel a fost adus pe lume de către o mamă-surogat. Decizia a venit după ce vedeta TV a fost sfătuită de medici să nu mai rămână însărcinată, existând riscul să-şi piardă viaţa.

Citește și: Detalii din culisele Met Gala 2019: Sacrificiul făcut de Kim Kardashian pentru a-și purta ținuta de pe covorul roșu

Deşi mulţi se aşteptau ca şi acest bebeluş să fie purtat în pântece de Lorena, prima mamă-surogat a cuplului, aceasta nu a putut, fiind însărcinată cu propriul copil, scrie OK! Magazine.

Cuplul nu-și mai dorește alți copii, acum încărcându-și timpul cu creșterea celor patru micuți, dar și cu alte activități. La acest moment, Kim studiază Dreptul, pregătindu-se intens pentru examenul de Barou. Felicitări soților și mult spor la studiu!

Citește și: Trendurile lansate de celebritățile de pe covorul roșu al Met Gala 2019