News

Kim Kardashian West va primi premiul CFDA pentru influenceri

Mihail Tamba
May 9, 2018 19:44 PM

Anul acesta, în cadrul CFDA (Council of Fashion Designers of America), Kim Kardashian West va fi onorată cu premiul acordat influencerilor.

Pe aceeasi temaCriticii spun că ideea sticlei de parfum a lui Kim Kardashian este o copie în cascadă

Evenimentul este o premieră, acest premiu urmând să fie inaugurat de Kim. Cel care a motivat acordarea acestui premiu a fost chiar Tommy Hilfiger, membru al board-ului CFDA.

Kim este cel mai important și puternic influencer din lume. De fiecare dată când poartă, postează sau vorbește despre un brand, se remarcă creșteri instante ale notorietății și vânzărilor”, a spus Hilfiger.

Cu peste 200 de milioane de fani pe rețelele de socializare, Kim Kardashian West a devenit o legendă a ultimilor ani. Nu o putem aplauda la scenă dschisă pentru toate lucrurile pe care le face, dar nici nu putem să nu-i recunoaștem influența uriașă la nivel global.

Ea este, de asemenea, printre primele persoane care au început să monetizeze tot ce înseamnă social media.

Importanța ei a fost recunoscută de toate titlurile mari din presa de glossy: Kim Kardashian a apărut pe coperțile revistelor Vogue, Harper’s Bazaar, ELLE, Marie Claire, Glamour și Cosmopolitan.

De asemenea, putem vorbi despre Kim și ca despre o femeie de afaceri de succes: ea a lansat KKW Beauty, KKW Fragrance, Kids Supply, Kimoji, site-ul kimkardashianwest.com și aplicația pentru mobil, toate fiind mai mult decât profitabile.

Cea mai sintetică afirmație despre Kim Kardashian îi aparține lui Diane von Furstenberg, președinta CFDA, care a declarat astăzi că aceasta „stăpânește cel mai bine definiția infulenței în era digitală”.

Gala CFDA va avea loc pe 4 Iunie. Printre cei care vor primi premiile de onoare se numără Donatella Versace, Naomi Campbell, Edward Enninful, Carolina Herrera și Diane von Furstenberg însăși.

De asemenea, printre designerii nominalizați îi regăsim pe Raf Simons, Virgil Abloh, Tom Ford și Thom Browne.

Evenimentul adună an de an cele mai importante personalități din lumea modei, atât din SUA cât și din întreaga lume.