News

Kylie Jenner nu se teme de blestemul clanului Kardashian! Ce a mărturisit

andreea voicu
July 18, 2018 13:53 PM

De-a lungul timpului, presa internațională a speculat că există un blestem în sânul familiei Kardashian. Și asta se datorează numărului mare de divorțuri la activ pe care femeile din clanul Kardashian l-au avut.

Pe aceeasi temaTărie de caracter sau farsă? Modelul de costume de baie Mara Martin a alăptat pe podium

Se pare că toți bărbații care au avut relații lungi de durată cu brunetele sau au fost și sunt căsătoriți cu ele au avut de suferit.

Kylie Jenner nu pare afectată de acestă titulatură. Într-un interviu pentru revista GQ, sora lui Kim Kardashian a mărturisit următoarele.

”Majoritatea vin și nu se pot descurca. Dar nu sunt doar bărbații din viața noastră. Aici putem include și prietenii. Nu mulți știu cum să se poarte și pleacă. Nu este adevărat ca e vorba doar de bărbații care au legătură cu partea amoroasă”, a conchis frumoasa Kylie.

”Sunt mulți oameni care ne iubesc, dar există și oameni care nu ne plac. Nu putem să îi împăcăm pe toți”, a declarat Kylie Jenner.

De asemenea, iubitul ei, Travis, a spus că nu este deloc îngrijorat de aceste zvonuri și că nu ia în seamă criticile la adresa lui Kylie sau a surorilor sale.